fredag 15. november 2013

Tom HaraldTom Harald er en gromgutt.
Han er så snill han Tom Harald, til Heidi.
Han elsker henne selv om hun er eldre, men hun har jo ikke rynker enda.
Frøken Hermansen kunne nevnt andre snille menn hun kjenner også, men de har egne barn, eller ingen barn, og Tom Harald har bonusbarn, så derfor er han ekstra snill i Frøken Hermansens øyne.
Han er så snill og smart og bamsete og morsom og kjekk, og har sånn glimt i øyet.
Han tar seg av barna til Heidi, og følger opp fotball og lekser, og blir med på pub med tre damer som ikke vet hva de driver med bare fordi han er snill. Frøken Hermansen liker Tom Harald. Han oppfører seg som en ekte mann. Han er der for Heidi når hun trenger ham, og syns det er helt greit at hun kjøper hudkremer for 3800,- på en dag.

Han liker å dra på hytta, og han blir med til Syden, og han har både jobb og førerkort.
Tom Harald er så omtenksom. Når Frøken Hermansen er på besøk og sier at hun IKKE skal ha noe å drikke, så heller han oppi litt vin allikevel, og når det er tomt så heller han i mer uten at hun ser det. Frøken Hermansen tror at Tom Harald egentlig syns at hun er en prippen kjedelig dame uten vin, og at han holder ut besøket lettere når hun drikker vin. Men hun liker Tom Harald allikevel. Han er kul.

Når Frøken Hermansen er hjemme alene og ensom noen helger så har det hendt at hun har fått låne Rocky. Da sover Rocky i senga hennes, under dyna, og Tom Harald blir ikke sur fordi om Rocky ikke sover i buret sitt. Men Rocky blir veeeeeldig glad når Tom Harald og Heidi kommer og henter ham. Da blir han så glad at han tisser. Tom Harald blir også glad, men han tisser ikke.

Tom Harald er en flink GPS.Han har hjulpet Heidi og Frøken Hermansen både da de kjørte seg bort nede i Sarpsborg, og da de kjørte seg bort ved Lindeberg, og begge glemte at de hadde GPS på telefonen.  Han har et slags radarsyn som ser hvor de er bare ved at de beskriver bygningene rundt, og så får han dem på rett vei igjen. Det er et skikkelig mannfolk som en dame trenger.

Frøken Hermansen bruker Tom Harald litt som eksempel når hun skal lete etter mann, og tenker at han kanskje er den rette til å vurdere om hun velger rett eller ikke. Hun vil jo se etter en som er like snill og kjekk som ham. Han vet jo også  hvor håpløs Frøken Hermansen kan være, og kanskje han vet hva slags type mann hun burde se etter også. Frøken Hermansen har bestemt at neste gang hun skal på date hvis hun skal det, så skal hun ta med daten hjem til Tom Harald så han kan vurdere om hun er helt på jordet, om hun har en skrue løs, eller om hun endelig har fått satt noen på plass.

Tom Harald er en kjernekar.
En sånn som bare Heidi har :-D

Forresten, for de som er interessert så har Frøken Hermansen tulla med leggen. Det sa liksom " knepp" i leggen da hun gikk hjem fra jobb, og nå gjør det så vondt at hun ikke klarer å gå fra stua til kjøkkenet uten å hinke. Og høyrefoten begynner å bli litt kald... og det er kramper som kommer og går midt inni der. Det var bra at det skjedde i dag så Frøken Hermansen ikke kunne gå tur med Heidi akkurat nå da politiet leter etter bevæpnede menn i området. Det er en mening med alt! God helg! :-DIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar