torsdag 13. august 2015

5 Mins Shaper fra helvete!

PS. Først og fremst for å ikke bli tatt av bloggepolitiet: Dette er IKKE sponset reklame.Hadde det vært så vel!  Frøken Hermansen har kjøpt denne helt selv.

Frøken Hermansen har kjøpt seg 5 min shaper på Ellos. Ja, for den var billigere fra Ellos enn fra TV Shop/Tvins. Konklusjon: Ellos og Tvins er samme selskap?

Ja, hun vet det!  Frøken Hermansen har tidligere skrevet et innlegg om hvordan apparater fra TV-shop gjør deg feit fordi du har utstyr i skapet som du ikke bruker, men føler deg meget vel fordi du har kjøpt det!Frøken Hermansen har gått opp i vekt så å si hver gang hun har kjøpt noe fra TV- Shop, og hadde bestemt seg for å aldri gjøre det igjen.

MEN.. hennes kjæreste som gjerne vil hjelpe henne med dette treningsgreiene så hun kan komme dit hun vil , overbeviste henne om at dette faktisk kan være en maskin som fungerer. Og nå kjøpte hun den tross alt på Ellos, så det er ikke helt det samme. OG.. de sier jo på tv at man får pengene tilbake hvis man ikke er fornøyd!

Ok. 5 Mins Shaper. Greia er ganske greit montert sammen, bare noe småtteri å sette på før man kan bruke den. Man skal da legge seg oppå den med knærne mellom de nederste rullene, hendene på håndtakene, og armene hviler da på rullene øverst. Så skal man dra seg opp, rett og slett. Ikke mer komplisert enn det!
Nybegynnerprogram er på laveste nivå, og man skal da gjøre 15 x 4 bevegelser. Passe på å ikke henge over håndtaket øverst, huske å krumme korsryggen for å bruke hele kjernemuskulaturen, og passe på å ikke la bena gå helt ned til startposisjon igjen, for da har man hele tiden musklene i aktivitet.

15 x 4:

Sett 1: Jøss. Det her var jo ganske lett! Opp og ned og opp og ned og opp og ned og 5 ganger, og så begynner det å bli litt tyngre, og så har hun satt displayet på feil mode så hun vet ikke hvor mange ganger hun har tatt, og så tror hun det må nærme seg 15 og holder pusten som bare det, men klarer ikke å holde pusten lenger, og peser høyt. Yes! Klarte 15. Aner ikke om jeg klarer fler. Må puste.

Sett 2: Huff. Vi prøver igjen. Puster denne gangen. 15 er mange. Opp og ned, saktere ned, puste inn når man går opp og ut når man går ned. Vondt i magen. Usikker på om det kjennes andre steder.
Herre jävlar! Er det mange igjen? Dette går i hvert fall ikke å gjøre fire sett av! Yes! Jeg klarte det.

Sett 3: Gruer meg! Puster inn og ut og inn og ut. Psyker meg opp. Opp og ned opp og ned opp og ned, puste inn og ut, inn og ut. Å herreminjuledag , det gjør VONDT faktisk. Det greiene her MÅ da funke. Vet at det kommer til å bli mye lenger pause enn 30 sekunder. Opp og ned, opp og ned. Feeeerdig!!!!

Sett 4 etter lengre pause enn 30 sekunder og mye pusting: Opp og ned. Prøve saktere Puste inn, puste ut, ikke se ned på deg selv mens du gjør dette, for da ser du det fettet du gjerne vil bli kvitt. I hvert fall hvis du gjør dette i truse og push-up bh slik som Frøken Hermansen fordi hun ikke hadde tid til å skifte, og så liker hun bh-en hun kjøpte i London for 4 pund på Primark. Heller ikke reklame.
Ikke se nedover der nei. Det er ikke pent. Enda, Opp og sakte ned, opp og sakte ned, opp og ned, puste inn, puste ut. Å helveteeeeeeeee!!! Dette går ikke. 10 ferdig. 30 sek pause, Siste 5.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Hvis dette ikke er godt for noe så skjønner Frk Hermansen ingenting!
Men IKKE ALENE. Frk Hermansen har rundet førr. Hun har lært og forstått at man ikke får drømmekropp av 5 min om dagen. Det tror hun faktisk ikke på!
Men som et tillegg til trening og sunn mat, eller til de dagene man ikke kommer seg på trening grunnet full snøstorm om morran, eller bare fordi man syns det er gøy, så JA,
For det gjør så vondt at det må funke.
Fem minutter etterpå er pulsen enda høy, og man svetter fremdeles.

Frøken Hermansen skal oppdatere dette innlegget ettersom maskinen testes.
Så får vi se om dette er noe å spare på, eller om pengene kommer tilbake!4 kommentarer:

 1. Hei! Var 5 minutes shaper effektiv? Vurderer å kjøpe meg en sånn, men regner med at man må bruke den mer enn 5 minutter om dagen...;)
  Mvh Bibbi

  SvarSlett
 2. Du klarer ikke bruke den mer en 5 min om dagen. Det er tungt som F...du er heldig om du klarer 3 min....på det laveste.

  SvarSlett
 3. Jeg tør påstå at denne må funke veldig bra for det er som sagt her veldig tungt, så noe må det være godt for. Jeg har tatt 4 sett på laveste hver gang, og det har blitt lettere og lettere, men har glemt den i et par måneder nå. God grunn til å begynne igjen :-) Målet er da nivå 2 i løpet av et par uker :-) Vet ikke om jeg får sixpack for da må jeg få vegg litt isolasjon på magen først ;-D

  SvarSlett
 4. En ting jeg nok kan si sikkert er at man ikke forandrer kroppsfasong eller går ned i vekt av bare denne. Da må man gjør mange andre ting i tillegg. Men det skjønte jeg også før jeg kjøpte den. Men som magetrener tror jeg at den er bra!

  SvarSlett