torsdag 21. februar 2013

Frøken Hermansen og tullingene...Frøken Hermansen er en tullingmagnet. Det sier hennes sønn på 13. Han sier: Mamma, du må jo skjønne at jeg ikke stoler på deg når det gjelder menn. Du er jo en skikkelig tullingmagnet.

Frøken Hermansen er enig i at hun er en tullingmagnet.  Frøken Hermansen har vært gift to ganger. Hun har regnet ut at hun gifter seg hver 10.år, og blir dødsforelska sånn ca hvert 5. år.
Hun har definitivt vært en tullingmagnet. men hun er nok ferdig med det nå.
Det mener hun i hvert fall selv. Det blir liksom så tullete å bare henge sammen med tullinger. Er jo nok tullinger på telefon på jobben hver dag og på Rimi og på banen og på by'n og på Facebook og på alle nett-datingsidene,  om man ikke skal begynne og drasse dem med seg hjem også. Eller gifte seg med dem.

En av tullingene kunne ikke stave. Det var veldig vanskelig å skjønne hva han skrev i meldinger og alltid vanskelig å vite om hun møtte opp på riktig sted da ingen klarte å tyde det han prøvde å si.

En annen av tullingene gjorde det slutt da hun var 18 med begrunnelse at han hadde gjort en 16-årig jente gravid og at faren hennes kom til å bli så sur hvis han ikke ble sammen med henne.

En tulling ble med hjem på kaffe hos moren og søsteren hennes, og fortalte alt om sitt meget gammeldagse kvinnesyn uten at Frøken Hermansen hadde tenkt på å spørre ham om det.
Hennes mor var mildt sagt forbauset.

En tulling hun møtte ute på diskotek i sine yngre dager sa til Frøken Hermansen at: Nå er jeg faen meg stolt ass! Første gang jeg har vært sammen seks stykker på en gang. Da ble Frøken Hermansen også ganske stolt for at hun hadde kapret denne populære fyren. Det varte ikke så lenge.

En annen tulling var en avdanket fotballspiller med kneskade som brukte Frøken Hermansens lønn på fysioterapi, og senere på å tilbringe helger med sine nye elskerinner. Og han var på prøvespill i England men glemte at da Frøken Hermansen skulle ringe ham, så sa den hyggelige telefonsvareren at personen dessverre ikke var tilgjengelig. På italiensk :-)

Den siste tullingen var egentlig bare ganske håpløs og trengte en mor og en lommebok mer enn han trengte en kone, kjæreste eller familie. Og han klarte både å bli barnet hennes, og å tømme lommeboka.

Det har vært mange tullinger for Frøken Hermansen. Og etter en nøye vurdering av alle sammen med plusser og minuser ( fant vel ikke så mange plusser egentlig) så har hun kommet fram til hva hun ønsker seg i en mann hun kan tilbringe resten av livet med.
Nå har hun en meget lang og komplisert liste med kriterier som en mann må oppfylle dersom han skal få plass i hennes liv i mer enn en uke.

1.Jobb
2.Førerkort
3.Må like barn

Så langt har det vært vanskelig for Frøken Hermansen å finne noen som oppfyller alle disse kriteriene så hun håper at hun ikke er for kravstor :-)

Så håper vi at dersom Frøken Hermansen noen gang skal gifte seg igjen, at alle gode ting er tre :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar