lørdag 23. februar 2013

Frøken Hermansens venteskap

Frøken Hermansen har et venteskap.
Et venteskap er et skap fullt av klær som ligger og venter på at man skal komme inn i dem.
Mye har hun kommet inn i før. Noe er fra postordre og passet aldri men SKAL passe en gang.

Frøken Hermansen har ni kule olabukser som ikke passer. 
Ni kule blå olabukser i bootcut, og sleng, og slimfit og kulfit og sexyfit som ikke passer.  Et par av dem passet en kort periode før det skjedde et eller annet hun ikke skjønte noe av, som gjorde at de bare plutselig en dag ikke passet lenger.

En av buksene var en gå og stå bukse. En gå og stå bukse er kjempefin på og man trenger ikke holde pusten, men man må ikke sette seg ned, for da presses luften helt opp i toppen av lungene, og dersom man har sideflesk så syns det veldig godt over bukselinningen. Man kan også få en rød ring rundt magen hvis man sitter med den for lenge. Men den er kjempefin å gå og stå i, og det kan gå riktig så bra hvis man planlegger dagen godt på forhånd.

En av buksene er en liggebukse. Det betyr at man må ligge på senga og dra den på og passe på at magen er helt flat for å klare å få den igjen. Men det er vanskelig å sette seg opp, eller gjøre noe særlig annet i den.

Resten av buksene er rett og slett bare for små. De kan drar opp til midt på låret, eller tas på, men mangler 5 cm for å få igjen glidelåsen, Eller 10 cm kanskje?
Frøken Hermansen SKAL inn i disse buksene til sommeren.

Frøken Hermansen har tolv kule treningstopper i venteskapet.
Tolv kule topper hun har kjøpt. Rönisch, Adidas, Zumbawear, Mitchi, Puma, Casall. Nike osv..
Hun skjønner ikke hvorfor de ikke klarer å lage treningstopper som kan brukes til alt og til alle kropper.
Noen er for korte og kan ikke brukes uten en spesiell type bukse. Noen sklir opp hvis buksa er for glatt. Noen gir bollemage hvis man sitter. Noen er litt trange og krever en jakke utenpå. Det kan jo bli for varmt og siden man ikke kan ta jakka av uten å se feit ut har Frøken Hermansen derfor droppet de svette treningstimene.
Hun SKAL inn i alle toppene til sommeren.

Frøken Hermansen har en kjempekul Adidas-bukse og jakke som i hvert fall må ha kostet 1200 kroner. Begge er kjempekule, begge ville gjort Frøken Hermansen meget sexy og kul på treningsssenteret, hvis det ikke var for at det er en skikkelig bollemagebukse, og en jakke som er litt for kort og vid og egentlig kanskje er laget for gravide?
Men de er innmari kule i skapet i hvert fall. Og det er jo det viktigste.

Frøken Hermansen liker å løpe. Ja, hun vet at det høres rart ut og at det er få som tror på det. Hun liker å løpe. Ikke på tredemølla men i skogen. Med vind i håret og musikk i ørene flyr hun avgårde rundt Nøklevann. Fløy. For det er litt fortid akkurat nå. Sånn ca fem år. Hun sluttet å løpe den kvelden det plutselig ble mørkt da hun var halvveis.
Frøken Hermansen er nå i en fase der målet nå er å klare å GÅ rundt Nøklevann til sommeren.
Hun SKAL klare å løpe rundt Nøklevann NESTE sommer.

Frøken Hermansen har et venteskap. Der ligger det bukser, treningstopper, Adidas bollemagebukse, gravidjakke, og masse masse topper, t-skjorter, fine bluser, sexy blonder og noe undertøy som ser ut som øyemasker på Frøken Hermansen akkurat nå.
De venter. I venteskapet.

Men Frøken Hermansen SKAL inn i dem til sommeren :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar