søndag 17. februar 2013

Treningsapparater fra tv shop gjør oss feite?
Hvorfor går man opp 5 kilo for hvert treningsapparat man kjøper på tv-shop? Frøken Hermansen har kjøpt både ditt og datt for å bli strammere og sterkere og tynnere, men har aldri veid så mye som hun gjør nå. Hvordan er det mulig? Hun har jo aldri hatt flere treningsapparater i huset.

Ab-trainer: Liten fin sak man skal sitte på men håndtak og så bøye seg fram og tilbake med magen. kjennes ut som om den tar veldig og virker fint. Men den må sikkert brukes oftere enn hvert halvår?

Gåmaskin: En ellipsemaskin som er innmari fin, men bråker så mye i leddene at naboen ringte opp og spurte Frøken Hermansen; har du typen på besøk nå da? Vi kan høre det... Og Frøken Hermansen som syns hun hadde vært så flink den dagen lot den fine maskinen bli lakentørker i stua.

Stepmaskin: hendig liten sak man bare skal gå på. Opp og ned, opp og ned, foran vinduet eller tv'en eller hva som helst. Kjempefin. Men hver gang man har gått en stund så må man enten tisse, blir sulten, eller kom på at vaskemaskinen ikke er startet, eller at klærne som ble vasket i går må henges opp. Så nå står den i skapet på soverommet.

Pilates-dvd: Trening for de late der man bare kan ligge rett ut på gulvet og trene. Visstnok ganske hardt og det følte Frøken Hermansen helt fra første gang hun prøvde. Litt for slitsomt egentlig, selv om man ligger rett ut på gulvet. Og magen var litt i veien også, særlig der hvor man skal ligge på gulvet og rulle som en ball. Så Frøken Hermansen la dvd'en i hylla og tenkte at dette blir skikkelig bra trening etter at jeg har gått ned i vekt.

Zumba-dvd: Denne har bra musikk og skikkelig partyfølelse. Og denne har Frøken Hermansen brukt mange ganger. Stuegulvet er bare ikke stort nok akkurat nå. Også er det så morsomt at hun får lyst på et glass vin mens hun danser. Og det hender hun tar et også. Og da går liksom vinninga opp i spinninga, vel?

Konklusjon:
For hvert år som Frøken Hermansen har kjøpt seg et nytt treningsapparat, så har hun gått opp 5 kilo.

Treningssenteret tør hun ikke gå til enda fordi det er 9 måneder siden sist, og det går ikke an å gå tilbake dit og veie MER enn man gjorde sist?

Nå skal Frøken Hermansen begynne å gå lange turer i steden for. Og skrive det opp i kalenderen så hun er sikker på at det blir gjort. Må bare huske å lese på kalenderen først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar