onsdag 20. mars 2013

Faderen, sønnen og den dårlige ånde....Frøken Hermansen har vært borte i flere forskjellige typer menn i løpet av sin "karriere"


Faderen: Han som passer på deg. Gjerne litt eldre enn deg, en slags farsfigur som oser av trygghet og varme og som vil glede deg og gi deg gaver, og passe på at du hele tiden har det bra. Han er kanskje litt usikker fordi han er redd for å miste deg til en yngre mann og kan derfor bli litt sjalu, særlig hvis han er mer enn bare LITT eldre. Han vet ofte hva som er best for deg uten at du vet det selv, og er stort sett bare snill og god, men kan kanskje være litt kjedelig i lengden, og kanskje også litt for overbekymret til tider.

Sønnen: Han som trenger en mor mer enn en partner. Han trenger noen til å passe på seg, gi omsorg og trygghet, og kanskje også betale regningene sine. Han er lite selvstendig og ser gjerne at du tar styringen. Han syns ofte synd på seg selv og ønsker litt omsorg og trøst, og dersom han finner riktig partner så får han også det i massevis. Hva hun eventuelt får ut av det er til nå usikkert. Frøken Hermansen har ikke fått noe ut av det.

Den dårlige ånde: Den dårlige ånde er han som du ikke vet helt hvor du har, som kommer og går og som aldri egentlig forteller om han er en del av livet ditt eller ikke. Han som lar deg vente på at han skal ringe, og som ringer når han ikke har noen andre å snakke med. Den dårlige ånde kan ofte lukte av alkohol, men ønsker ikke alltid å oppnå noe med sine rare telefonsamtaler. Han er ånden som kommer og går. Noen ganger har han god ånde. Andre ganger meget dårlig ånde.

Frøken Hermansen har møtt mange nummer tre, mange nummer to, og hittil ikke veldig mange av nummer en, men ville definitivt valgt nummer en nå som hun begynner å bli gammel selv også, og ikke har tid til å fly rundt og lete etter noen å tilbringe livet med. Frøken Hermansen har been there, done that, og har ingen behov for å utforske noe mer gress verken på den ene eller andre siden.

Faderen, med et lite hint av ungdommeligheten til sønnen, for eksempel på Playstation eller på tivoli, og med dårlig ånde et par ganger i året når han kommer hjem etter fest, så har Frøken Hermansen alt hun trenger :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar