fredag 22. mars 2013

Går man fortere med startnummer?Etter påske når enda mer av isen forhåpentligvis har forsvunnet så vil Frøken Hermansen prøve å gå til jobb med startnummer. Hun er helt sikker på at hvis hun går med forskjellig startnummer hver dag så vil de automatisk konkurrere mot hverandre slik at hun på slutten av uken har kommet i litt bedre form enn hun var i uka før. Og da kan vinneren få en fin liten premie :-)

Hun vet at hun risikerer å bli lagt inn på sinnssykehus dersom hun fysisk tar på seg startnummer og går langs veien hver morgen, og derfor tenker hun at i begynnelsen så vil det nok lønne seg å bare ha et mentalt startnummer i hodet, uten nødvendigvis å henge dette utenpå klærne.
Hun har nemlig ikke tid til å bli innlagt på sinnssykehus akkurat nå. Altfor mye å gjøre både på jobb og hjemme.

Er det sånn at dersom man går med startnummer så vil man automatisk gå fortere og fortere for hver dag for å slå den som gikk dagen før? Eller bør man kanskje ikke sjekke klokka før man har kommet fram slik at det blir mer spenning og ingen vet hvem som vinner til slutt?

Frøken Hermansen lurer på om hun skal dra den enda litt lenger når hun kommer i bedre form, og også løpe stafett mot alle de andre startnumrene? 60-meteren for eksempel?
Og kanskje få tak i publikum også for å være sikker på at hun gir alt hun har. Vil den siste som løper da automatisk være mest sliten, eller er det da hun klarer å gi ALT for å slå de som har løpt først?

Frøken Hermansen syns det er en strålende idè. Hun skjønner ikke at hun ikke har tenkt på det før. Det er en strålende idè både fordi hun vil komme i bedre form, og fordi hun vil få premien uansett hvem som vinner.

En to, en to, en støvel og en sko. 1,7 kilometer igjen til jobb!
En to, en to, en støvel og en sko. Yeeeeessssssss!!! Jeg vaaaaaaaaaaant! :-)2 kommentarer:

  1. Jeg er så heldig som har en så spik spenna gæren venninne! Den beste! Klemmer fra en trofast leser <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehehe... Klemmer tilbake til den trofaste leseren :-)

      Slett