onsdag 10. april 2013

Frøken Gladiator Hermansen

Frøken Hermansen har begynt å trene igjen. Hun vil bli gladiator som slåss på tv. Etter å ha sittet på rompa i et halvt år bestemte hun seg plutselig en dag for at det var NOK bukser i venteskapet, og NOK lange kvelder foran tv-en i løpet av en laaaaaang vinter som liksom aldri vil slutte. Hun vil være sterk og kul og  muskuløs og slåss med andre damer i bikini på tv. Kanskje.

Frøken Hermansen har nå trent tre ganger på et halvt år, eller tre ganger på 6 dager, alt ettersom hvordan man velger å se det. Hun velger å se det på den siste måten.

Frøken Hermansen har treningsrom på jobben.
Se så fint det er!  Heldige Frøken Hermansen. Hit skal hun i morgen tidlig kl 06.15. Og mange andre morgener etter det.

 
 
Frøken Hermansen har laget seg et treningsprogram. Det går sånn:
 
Romaskin                    Så lenge hun klarer. Slitsomt. Var lettere i fjor.
Knebøy med stang        3 sett
Markløft med stang      3 sett
Nedtrekk rygg               3 sett
Benkpress med stang    3 sett
Biceps med manualer   3 sett
Skulder med manualer 3 sett
"Dytte ned"-triceps       3 sett
Situps                           Så mange som mulig
Planken                        Nei takk. Hun hater den.
 
Frøken Hermansen ser at det er et stykke igjen til gladiator, men gladiatoren måtte også begynne et sted. Og tenk å kunne gå tilbake til treningsrommet på jobben og si: Det var her det begynte! Det var her jeg fant meg selv. Det var her jeg la igjen blod, svette og tårer ( Slapp av, vasker opp etter seg gjør Frøken Hermansen også) for å komme hit på Eurosport hvor jeg er i dag. Eller på Max. Eller på Gladiatorkanalen. Bare det er på tv.
 
Frøken Hermansen ser at det er langt igjen å gå. Men alle veier fører til Rom. Og alle veier til Rom begynner med ett skritt hvis man må gå hele veien selv. Eller med tre treninger i halvåret. Eller på 6 dager alt ettersom hvordan man velger å se det.
 
God trening! :-)
 
 
 
 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar