lørdag 20. april 2013

Frøken Hermansen vil bli rosablogger

Frøken Hermansen har lest om rosabloggerne og om hvor mye penger de tjener. Hun har lyst til å bli rosablogger og slippe og betale skatt og få mange ting tilsendt gratis.

Det er bare ett problem. Frøken Hermansen liker når bloggen hennes er lys blå. Eller brun. Eller grønn. Hun syns ikke at rosa har vært så fint og er bekymret for at den alltid må være rosa hvis hun skal bli rosablogger. Turkis derimot er en av Frøken Hermansens favorittfarger.

Hun har lyst til å få merketing i posten. Hun har faktisk et ekte Burberry skjerf og en Burberry paraply. Kanskje hun kan blogge om det og fortelle om at hun har arvet det, og om hvor gammelt det er? Og HEY! Hun har en ekte Dior klokke også som ikke virker. Den fikk hun av noen veldig rike menn i Malaysia i 1997 som hun kan fortelle om en annen gang :-). Dessverre så har ikke Dior noen klokkebutikk i Norge så hun får ikke reparert den enda.

You can stand under my Umbrella-ella-ella-ella-....
Frøken Hermansen liker å handle fake ting i Tyrkia. Hun har en Burberry strandbag, en YSL strandbag, YSL og Gucci solbriller, og en del annet, og det er på en måte ikke hennes feil at det er fake, for dersom man er i Tyrkia og trenger en strandbag, så må man velge mellom Burberry, YSL, Gucci og Chanel. Ellers får man ingen strandbag. Hun gleder seg til å reise til Tyrkia i august og kjøpe ting å blogge om.

Frøken Hermansen syns det er greit hvis folk sender fake ting hun kan blogge om også. Hun er forresten ikke veldig god til å se forskjell på ekte og fake så dersom noen vil sende ekte ting hun må skatte av er det viktig at de sender med en lapp der det står at det er ekte, så hun ikke blogger feil.  Kanskje hun kan kalle det turkisblogg. Frøken Hermansen gleder seg til å få tilsendt ting i posten.
Kanskje hun skal blogge om Burberry bagen en dag. Den kan nemlig brukes både som strandbag, treningsbag, weekendbag og som Laptop veske. Og kostet bare 70 kroner. Burberry er jammen smarte som tenker på så mange muligheter. Med Burberry trenger man visst bare en bag.

Frøken Hermansen gleder seg til å bli turkisblogger.
For å få tilsendt adressen dersom du har noe å sende henne så legg igjen en kommentar under :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar