søndag 14. april 2013

Frøken Hermansens fyllekuleFrøken Hermansen drikker ikke. Rettere sagt: Frøken Hermansen har ikke drukket mer enn ett glass vin på en gang på sånn cirka ett år. Både fordi hun ikke syns det smaker fantastisk godt hele tiden, og fordi hun ikke orker dagen derpå følelsen. Mye bedre å la være.

Frøken Hermansen drakk vin i går. Fem glass vin. Hun skulle kjøpe bh, og møtte Frøken Solberg i byen for å titte litt. Hun fant et par sko med høye hæler til 99 kroner, og ble lurt til å kjøpe en skobørste som hun ikke er helt sikker på hva hun skal bruke til. Mersalg heter det vel :-) Så var det lunsj, og der hadde de rødvin. To glass rødvin til hver til og med. Frøknene vurderte å bli sittende der, men Frøken Solberg mente at Frøken Hermansen burde finne seg en kavaler og at kjelleren på Oslo City kanskje ikke var det rette stedet for det. Frøken Solberg skryter meget mye av sin kavaler som både kan lage mat og er snill og god og liker barn OG har førerkort, så hun håper at Frøken Hermansen også kan finne en sånn som han. Frøken Hermansen syns det hadde vært mye lettere å bare dele med noen hun vet har en snill og god mann så hun slipper å teste ut flere selv, men de fleste syns av en eller annen merkelig grunn at det er en dårlig ide. Hun tenker at hun trenger jo ikke en mann på fulltid, og de fleste er jo glad for å bli kvitt sin litt i perioder, så hvorfor ikke bare dele litt?

Frøken Solberg mente at det skulle være brannmenn på Scotsman som Frøken Hermansen kunne bli kjent med. Det tok en stund før Frøken Hermansen skjønte at hun mente Brann-supportere... Og hun tenkte på sine to kusiner som er gift med bergensere, og lurte på om de fant dem på Scotsman de også, og kanskje trodde de var brannmenn etter to glass vin?

På Scotsman var det ingen brannmenn. Men det var mer rødvin. Tre glass til, og en hyggelig dame som het Heidi som Frøken Hermansen fant ut hadde bodd i samme blokk for mange år siden så nå er hun ny facebook venn. Denne Heidi ble satt til å passe på Frøken Hermansen da frøken Solberg måtte gå. Frøken Hermansen snakket også med Lars, en mann fra Kristiansund som er gift og har tre barn med to forskjellige damer.
Frøken Hermansen drakk sin siste slurk vin rundt kl 16.30 og kl 17.30 bestemte hun seg for å gå til Oslo City og kjøpe bh.
Hun gikk to runder gjennom snurredøra inn til Oslo City. Første runde fordi hun ombestemte seg og ikke ville kjøpe bh allikevel, andre runde fordi hun ombestemte seg igjen og skulle ha bh og gikk inn igjen men fant ut at inngangen til Lindex var på utsiden. Lurer på hvordan Frøken Hermansen ville gjort det i rundkjøringer.

Hun konkluderte fort med at hun ikke orket å prøve noen bh og fortsatte videre opp i dameavdelingen for å finne en kul t-skjorte. Dro ned et par plagg som falt på gulvet, men konkluderte med at de høye hælene gjorde at det var alt for langt å bøye seg ned og plukke dem opp igjen, og at hun da ville komme til å slå nesa hardt i gulvet og bli kastet i fyllearresten, så hun så seg rundt for å se om noen så det, og så dro hun ned en liten t-skjorte til som falt i samme haug, fniste for seg selv og gikk ut.
Videre til Meny og kjøpte middag, og deretter t-banen hjem hvor hun bommet på setet tre ganger. Det er setene ved siden av døra som man må dytte ned for å sette seg. Hun dyttet setet ned men glemte å holde det nede til hun hadde satt seg, og merket at hun fikk noen rare blikk hver gang setet spratt opp igjen til hun endelig fikk satt seg ned.

Skallebanken begynte kl 21. Frøken Hermansen drakk en liter med cola zero, en liter med vann og masse te og håpet at hun skulle sove godt og stå opp i god form så hun kunne vaske ferdig huset og gå på trening. Neida. Hun sov ikke godt. Det var ikke deilig å stå opp, og hun kommer seg ikke på trening. Konklusjonen er at drikker man fem glass vin og ikke tåler veldig mye, så spiller det ingen rolle når på døgnet man drikker dem. Fordeler med å drikke tidlig på dagen? Man husker å oppdatere facebook status hvert femte minutt. Og man tar duckface bilder og sender til alle. Ulemper med å drikke tidlig på dagen? Folk ser hvor dum man er i dagslys. Og man kan risikere å bomme på t-bane setet når det er barn tilstede. Og man får absolutt ikke kjøpt noen bh.

Det blir nok en stund til Frøken Hermansen drikker vin igjen :-)1 kommentar: