søndag 28. april 2013

Frøken Hermansens grillspray og andre duppeditterFrøken Hermansen ser på Hellstrøm rydder opp. Han griller paprika med sånn grill på sprayboks som Frøken Hermansen ikke har. Det er den samme typen spray man bruker når man skal grille krembrulle... krem bryle? Brylkrem? Hva det nå heter som man like gjerne kan kjøpe ferdig på restaurant som å grille med sprayboks hjemme. Hun syns allikevel det er genialt med grill på sprayboks. Bærbar, liten og hendig, griller fort.

Frøken Hermansen er kreativ. Hun har et blikk som ser ting mange andre ikke ser. Som at når man bor på hotell og ikke har blomstervase så bruker man en stor tom brus eller vannflaske og deler i to. Hvis man har sånn alt mulig- militærkniv til å dele den med, Hvis man ikke har det så kan man like gjerne gå ned i resepsjonen og låne en blomstervase. Eller rett og slett droppe å kjøpe blomster når man bor på hotell.

Å glemme hårstrikk er det verste. For eksempel å trene er HELT umulig uten hårstrikk og Frøken Hermansen har flere ganger droppet å trene på grunn av dette. Skolissa kan funke hvis man ikke skal løpe på tredemølle man bare gjøre rolige ikke svette ting. Er man hjemme og skal dusje uten å vaske håret, og har rotet bort hårstrikken og dusjhetta så er det mange valg. Skolisser, men de sklir ofte ut. En truse fra skittentøykurven går også fint å binde rundt hvis man ikke har noe annet. Det mest geniale var allikevel den som Frøken Hermansen brukte sist hun ikke fant strikken. Hun hadde fått noen lange svarte strømper med en slags klissete blonde på toppen. Lårstrømper. De har ligget i skuffen en stund etter at hennes farmor hadde kjøpt feil. Den er helt genial og tre på hodet rundt håret som en dusjhette. og når man fester resten av strømpa oppe på toppen syns hun selv at hun likner på sønnen til han som driver den indiske butikken nede i gata. Det gjør hun nok også.

Frøken Hermansen liker Hellstrøm. Hun vil også grille paprika med grill på sprayboks.
Hun skal kjøpe seg sprayboksgrill og grille hele grillsesongen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar