søndag 5. mai 2013

Frøken Hermansen ER rar.

Frøken Hermansen vil nå henvise til dette i framtiden hvis noen spør hvorfor hun kan sitte hjemme en hel helg og redigere bilder uten å ringe noen, eller hvorfor hun absolutt må finne menn på andre siden av jordkloden, eller hvorfor hun må sage møbler i to før mensen kommer, eller hvorfor hun blir dårligere og dårligere på å vaske huset fordi hun bare har så mye annet å gjøre uten at hun egentlig har så mye å gjøre, eller hvorfor hun må vente til hun blir kjempefeit hver gang før hun slanker seg, eller rett og slett bare hvorfor hun bare ikke er som alle andre :-) For å forstå Frøken Hermansen må man rett og slett bare befinne seg på samme planet som henne. Enkelt og greit! :-)  


Astrologien sier dette om Frøken Hermansen:

( hentet fra http://www.sol.no/horoskop/stjernetegn/vannmannen )
Vannmannen er født: 21.01-18.02
Den typiske VANNMANN er spesiell, original og ikke lett å sette i en bås.
Vannmannen er sosial, men fastholder sin rett til å være uavhengig og gjøre ting på sin måte.
Vannmannen blir tiltrukket av alt som er annerledes, og er ofte forut for sin tid.
Vannmannens oppfinnsomhet, intuisjon og skapende evner gjør dem lett til livets klovner og outsidere.
Alle vannmannens venner beundrer enn vannmann for deres intelligens og styrke.
Når man betrakter en Vannmann er det ofte ikke lett å avgjøre om de er underlige, vannvittige eller rett og slett geniale.
Vannmannen er karakterisert som optimister med gå-på-mot, og tar ikke kritikk som noe personlig.
Alle vannmenn har en sterk rettferdighetsfølelse.

Nøkkelord:
- Observerende
- reflekterende
- sosial
- uavhengig
- eksentrisk
- distanserende
- logisk
- kunnskapssøkende.Numerologien sier dette:
(hentet fra www.numerologensverden.no )

Mestertall 11 –Den intuitive

Stikkord: Intuitiv, kunstnerisk og musikalsk. Tallet avslører høyere sannheter, romantisk, politisk,  religiøs, evangelistisk,  spirituell, bevisst og transformerende. Svært inspirerende  og sprudlende energi. Unikt perspektiv og tenkemåte som kan fremkalle ny bevissthet. Kilden til inspirasjon. Begavet med særlige evner til å lede andre. Original.
Tallet 11 er feminint og er  det mest intuitive og sensitive av alle tall. Det er de synskes tall. Påvirket av tallet er man kreativ, drømmende, upraktisk og idealistisk, og man er velsignet med mye fantasi og karisma.
Tallet har aspektene til tallet 2 -  forsterket og ladet med karisma, lederskap og inspirasjon. Det er et tall som har en medfødt dualitet som kan skape dynamikk og konflikter. Hvis ikke man får kanalisert energien ut, kan energien gå innover og dette kan skape unødvendig mye frykt og fobi. Dualiteten i tallet balanserer mellom storhet og selvdestruksjon. Den ene siden vil gjennomføre og prestere, mens den andre siden er for moralsk og perfeksjonistisk. Man blir ofte en stor inspirator for andre, men får ofte ikke kreditt for eget arbeid. Dets potensiale for vekst, stabilitet og personlig kraft ligger i aksepteringen av ens naturlige intuitive og spirituelle forståelse.
Negative trekk er illusjoner, isolasjon, fanatisk, lite praktisk, rotete, uten formål, lat, overlegen, ond, uærlig, sladrete,  fornedrende, nervøs, for analytisk og upraktisk. Bør ikke bli for ekstrem og radikal.  Fare for fanatisme og maktmisbruk.

Hun kjenner seg ikke helt igjen i ordene ond, sladrete, fornedrende og overlegen, men hun er jo også mer en 11'er enn en 2'er så det går sikkert bra :-)

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar