søndag 19. mai 2013

Frøken Hermansen skal på badeturMelding fra hennes mor: Hei. Være med ned på Skraperudtjernet et par timer?
-Ja, det kan jeg sikkert. Men må finne fram bikini så er ikke klar før om en time.

Å herrejesus! Hvorfor sa jeg ja til det? tenker Frøken Hermansen. Hun hadde ikke tenkt å gå i bikini før i august, kanskje slutten av juli til nød... Hvor er posen med badetøy? Hvorfor kom sommeren så fort? Hvorfor akkurat i dag? Har jeg i det hele tatt en bikini jeg får på meg? Ja det har jeg, tenker hun. For de fem kiloene jeg gikk opp fra sommeren og fram til jul har jeg jo gått ned igjen nå... Heeeey! Der var posen, og der var badetøy i alle størrelser. Badedrakt til feit kjerring, badedrakt til husmor, badedrakt til strandgudinne og badedrakt til aktiv svømmer. Ingen av dem brukt mer enn en gang. Den kule til aktiv svømmer er aldri brukt da Frøken Hermansen bare tenkte en gang at hun skulle begynne å gå i svømmehallen.
Bikini til feit kjerring, bikini til husmor, bikini til strandgudinne. Hun velger en halv feit kjerring og en halv husmor, og tenker at det er jo ingen som går ned til det vannet uansett.

Å helsikens! Barbere leggene! leggene har jo hatt fri siden tidenes morgen, og hun kan ikke gå ut i sommerklær uten å barbere legger. Hvite legger. Kritthvite legger. Hun har ikke brukt selvbruningskrem hele vintereren etter at hun leste at det visstnok var sammenheng mellom selvbruningskrem og kreft. Bortsett fra en gang før julebordet for å se litt bedre ut i kjole, men da fikk hun omgangssyke og kastet opp rett før hun skulle gå på julebord. Selvbruningskrem til ingen nytte der!
Også barberhøvelen som er så sløv! Hun skulle jo kjøpe nye blader men rakk det ikke enda. Frøken Hermansen barberer legger med sløvt blad og tenker at det er jo bare lyse hår, og det er jo ingen som skal studere henne på nært hold, så det går kanskje an å gå allikevel. Hvorfor måtte det bli sommer så fort?

Solkrem. Hvor er den? Liten skvett igjen, og sikkert gått ut på dato. Frøken Hermansen smører seg inn og gleder seg til å gå ned 15 kilo til slik at solkremen holder lenger. Ganske økonomisk det å gå ned i vekt. Man sparer vel egentlig penger på alle typer body lotion og ting som skal smøres på hele kroppen når kroppen blir mindre. Burde egentlig klær koste mindre i mindre størrelser? Kanskje klesbutikkene burde kategorisere alle klær etter størrelse og straffe de som spiser for mye med at de må betale mer siden de bruker mer stoff? Frøken Hermansen er usikker på om dette er en god eller dårlig idè. Med sko blir det nemlig urettferdig for man kan ikke hjelpe for at man har store føtter. Og da blir det urettferdig overfor skobransjen hvis klesbransjen kan tjene mer på store klær. Det gjør de vel allerede uansett med alle Plus Size avdelingene sinde. For DER er det dyrt. Frøken Hermansen skal tenke videre på dette i kveld.

Nå er det badetur! Eller det vil si "sole seg tur" for hun har IKKE tenkt å bade.
Frøken Hermansen trasker avgårde med burberry-bagen som kan brukes til alt, i halvt husmor/halvt feit kjerring bikini, med kritthvite bein og 14 lyse hår på høyre legg.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar