Noen er så gamle...



Frøken Hermansen vet hvor gammel hun er på papir, men er veldig usikker på hvor gammel hun er i hodet. Hun føler seg egentlig ganske ungdommelig og kul, og tester på nettet sier at hun har en mental alder på 26. En test mente hun var 18, men det var sannsynligvis fordi hun klikket av på valget Justin Bieber når de spurte om musikksmak, for det var ingen av de andre alternativene Frøken Hermansen hadde hørt om.

Testen som sa 26 gikk ut på leggetid, festing, venner og musikk. Og det var også litt om hva man gjorde hjemme på fritiden. Og der hvor gamle folk ville svart: Se på nyheter, vaske hus, høre på Bruce Springsteen, se på Hotel Cæsar, bake, lage mat, så svarte Frøken Hermansen:
Se på One Tree Hill, ikke så mye husvask, surfe på nettet, twitter, blogge, legge ut bilder på Instagram, spise taco, høre på RnB, og ikke så mye baking. Favorittmat: Pølser, grandis og Nando's kylling.
Frøken Hermansen er nok ganske ung.

Noen som er like gamle som Frøken Hermansen er så innmari gamle. Spesielt noen av de hun gikk på skole med for mange år siden, har blitt gamle enda de var født i samme år. De har vel egentlig kanskje alltid vært gamle? De var gamle da de var russ også. De hadde helt sikkert gamle foreldre. Mens Frøken Hermansens foreldre er ikke gamle. Hun har en far som er rockemusiker.

Anne Berit har ikke det. Derfor er hun skikkelig gammel selv om hun bare er 38. Frøken Hermansen så henne på t-banen en dag og følte seg plutselig skamfull over å være så ung til sinns. Anne Berit er IKKE ung. Stramt hår, tweed skjørt, damesko og dressjakke. Frøken Hermansen lekte at hun ikke så Anne Berit, og tenkte at hun ikke orket sånne tørre lange konversasjoner om hva Frøken Hermansen jobber med, og om hun er gift og så videre. For tenk NEI! Frøken Hermansen er ikke gift lenger.. Det er Anne Berit, men Frøken Hermansen tviler sterkt på at hennes mann er lykkelig, og hun er sikker på at han har en dame på si. Barna til Anne Berit stakkars, få sikkert ikke spise godteri, og må snakke pent hele tiden. De går sikkert bare på museum og aldri på kino. Og får sikkert bare grovt brød selv om det er lørdag. Frøken Hermansen googlet Anne Berit den dagen og fant ut at at hun driver eget regnskapsbyrå. Så tørt og kjedelig! Ikke rart Anne Berit alltid har vært gammel. Hun er sikkert av den typen som hadde meldt Frøken Hermansen til skatteetaten på grunn av de 700 kronene hun fikk på bloggen, men som hun faktisk har tenkt å rapportere inn helt selv i frykt for baksmell.

Kunne vært Anne Berit men mannen kommer ikke til å holde ut så lenge!


Frøken Hermansen trives med å være 26. Hun trives med å jobbe på kundesupport, det er ganske gøy å se hvor bra det går,  og hun trives med å ikke ha noe plagsom mann i huset- Frøken Hermansen roter nok selv om hun ikke skal se på andres rot også. Hun vil heller ha en polsk vaskedame som rydder og vasker enn en mann som roter og maser. Hun liker å høre på samme musikk som sin sønn på 14. Og skal kjøpe 50 tommers smart tv og surfe på Facebook på den.

Stakkars stakkars mannen til Anne Berit!

Anne Berit's mentale alder

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !