søndag 2. juni 2013

SneglenFrøken Hermansen bor sammen med en snegle på 14 år.
Han er som limt fast i senga om morgenen. Og selv om han bare er rundt 50-60 kilo så klarer ikke Frøken Hermansen å dra ham ut av senga. Han blir veldig tung når han ligger i senga. Med hodet under dyna, og de lange tenåringsbeina som stikker ut på andre siden. Beina var kortere ifjor. Når Frøken Hermansen er sint og roper og kommer med tomme trusler så er sneglen nå nesten like høy som henne og svarer sneglete tilbake fordi han VET at det er tomme trusler.

Sneglen er ekstremt dårlig på å spise frokost og å lage matpakke. men han er ekstremt god på spise som en hest om kvelden. Frøken Hermansen ser fascinert på alt som forvinner inn i munnen og ned i den lille flate magen og lurer på hvor det blir av. Når Frøken Hermansen spiser så mye så er det ingen tvil utenpå om hvor det havner hen.

Sneglen bruker like lang tid på å komme seg i seng som han bruker på å stå opp. Det bør egentlig begynnes med tannpuss et par timer før, men problemet er bare at på den tiden er sneglen ofte på trening eller spiller kamp. DER er han ikke limt fast, men løper som om sneglekroppen plutselig har fått bein som har skjønt hva de er til. Han ELSKER fotball, og klarer fint å stå opp av senga hvis det er fotball i gymtimen.

Sneglen må lyves til om tidspunkter. Eneste måte å slippe å stå og vente på ham når man skal noe er å si at man skal dra en halv time før. Sneglen er så seig og sitter så godt fast i gulvet at det er ikke mulig å få han til å gjøre ting raskere selv om han har dårlig tid. Frøken Hermansen får noen ganger antydning til hjerteinfarkt av å se på ham. Han pusser alltid tenner, kler på seg og fikser håret etter at han egentlig skulle ha gått.
BORTSETT FRA hvis han har kjøpt Playstation-spill som venter på posten. Da flyr han. Han får faktisk vinger, og er på posten og tilbake på null komma svisj. Og så er hans snegle resten av dagen når han kommer hjem. Stå opp! Jeg går nå! ORKER ikke å mase på deg mer. Send meg bilde av frokost og matpakke så jeg vet at du spiser. Kjapp deg. Du rekker ikke dusje nå! Nei, det rekker du ikke for da rekker du ikke spise frokost og lage matpakke! Du kommer IKKE til å bli fotballspiller hvis du ikke spiser frokost og tar med matpakke. Og det er IKKE nok med et lofferundstykke og fem kyllingvinger og en cola som du kjøper i lunsjen. NEEEEEEEI! Stå opp! NÅÅÅÅÅ!! Jeg går på jobb!

Frøken Hermansen skal legge nytt gulv og håper det er mindre klissete sånn at sneglen kan få opp tempoet litt. Er glad for alle tips om gulv som gjør at 14-åringer går raskere...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar