søndag 28. juli 2013

Bananer i toer'n

Utsikt fra treern.......


Frøken Hermansen har stått i kiosken på Norway cup i dag.Kiosk 3. Treer'n. Hvert år melder Frøken Hermansen seg med en gang mailen kommer. De andre som ikke er så smarte skjønner ikke at hvis de melder seg tidlig så kan de nesten velge vakt. Og Frøken Hermansen kunne bare på søndag i år. Så da måtte de som meldte seg senere ta resten av vaktene. Frøken Hermansen er blond men allikevel ganske smart noen ganger.

Frøken Hermansen liker å stå i kiosken. Det er alltid hyggelige kunder, spesielt de som ikke kommer fra Oslo. Det virker som om de som ikke kommer fra Oslo syns at Norway cup er mye morsommere enn de som bor her. De er liksom på ferie, og syns det er helt greit å kaste bort masse penger, helst i hver pause, på pølser, brus, is, vafler og godteri. Noen bondefolk liker ikke lompe, og noen bondefolk spør etter svele, De fra Moss spør etter pølse i vaffel. Da pleier Frøken Hermansen å spørre om de vil ha den med ketchup eller syltetøy. De tror Frøken Hermansen er dum, men hun syns selv at hun er hysterisk morsom. Og tør ikke innrømme at hun faktisk ikke er sikker på om de burde spise den med ketchup eller syltetøy. Men tror ikke det blir så godt med begge deler.

Så har vi sekretariatet. Som holder kontakten med alle kioskene via walkie talkie. Hello! Roger! Over! Testing, testing!  Vi trenger mer kaffe. Eller som i den gamle sangen: Calling occupants of interplanetary crafts... eller noe sånt...av Carpenters.

Og når de kommer med bilen og leverer kaffen og har kjørt over hele sletta, så kommer vi på at vi visst trengte veksel også. Og så henter de veksel og i mellomtiden kommer vi på at vi trenger kvikk lunsj. fram og tilbake. Fram og tilbake. I dag var det bananer i kiosken også. 5 kr per stykk. -Har dere noe til 5 kroner? Ja, banan. Har dere noe til 10 kroner? Ja, to bananer... hehehehe.... Frøken Hermansen er veeeeldig morsom.

Walkie talkien sier plutselig fra sekretariatet: : Vil dere ha bananer i toern? BANANER I TOERN ???? Frøken Hermansen er plutselig ganske glad for at hun står i kiosk tre, og ikke i kiosk to. For det er vel ikke noe som heter å få bananer i treern ettersom hun vet... ?
Frøken Hermansen synes synd på de to damene i kiosk nummer to.
Hun har mer enn nok med kvikk lunsj, sandwich, vafler, og pølser i treern. Pølser i treern??

Nei takk. Ikke det heller. Ikke i kiosken på Norway cup.
Frøken Hermansen pustet lettet ut klokken 12 over at hun slapp både pølser i treern og bananer i toern i år også!

En pølse med vaffel. Pølse med vaffel skal bli. Ketchup eller jordbærsyltetøy?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar