torsdag 18. juli 2013

Frøken Hermansen elsker Eskil...

Frøken Hermansen har vært på Langøyene igjen. Det er paradis på jord i lille fine sommer- Oslo. Med seg på turen hadde hun med seg sommerbladet Kamille, feelgood bladet for de som heller vil leve nå enn i framtiden. Frøken Hermansen elsker Kamille. Interiørtips, oppskrifter, ting og tang og skikkelig feelgood følelse.

Hun leste om den norske jenta med flyskrekk som reiste til Australia alene, og opplevde at flyet fikk problemer da oksygentanken eksploderte og det ble hull i skroget langt der oppe i lufta. Hun ringte hjem til familien i Norge og sa at hun var glad i dem og at flyet skulle styrte, men ble ikke trodd fordi de visste at hun hadde flyskrekk. Frøken Hermansen har flydd mye alene i Asia, og er ikke kjempeglad i å fly lenger, og kan bare forestille seg den frykten som hun må ha følt, helt alene,og så langt borte. Det gikk bra og flyet nødlandet, og alle overlevde. Frøken Hermansen fikk en gledeståre i øyekroken.

Så leste hun om hvordan det går med en av familiene som mistet en sønn på Utøya.Om hvordan han ringte hjem og fortalte at det er en som skyter med maskingevær her, og at nå må jeg løpe. Følelsen foreldrene må ha fått da begge barna ringte fra Utøya, og de selv var på ferie langt oppe i nord.  Frøken Hermansen klarer ikke å lese om Utøya, eller å tenke på det uten å få en tåre i øyekroken, og i den andre øyekroken også. Så hun måtte legge fra seg bladet et par ganger fordi det ser dumt ut å ligge på stranda og grine som en sippekjerring.
"Some die young" var åpningssangen på minnekonserten i fjor og hårene reiste seg på ryggen hos ganske mange da. Hun tenkte på Jens Stoltenberg og Eskil Pedersen, og på hvor annerledes Norge kunne ha vært i den perioden, hvis noen andre som ikke samlet Norge på den måten hadde styrt landet 22.juli 2011.

Hun leste om en av jentene som overlevde, og tørket en tåre igjen. Frøken Hermansen har tatt mange valgtester i år og ender opp på forskjellig parti hver gang. Utøya gjør at hun vurderte å stemme på Jens denne gangen også. Fordi han besto prøven. Og fordi Jens, Jonas og Eskil ser ut som Dressmann reklamen med sønn, og Frøken Hermansen liker Dressmann og sønn <3 De er pene <3

Frøken Hermansen gikk til båten for å dra hjem, og satte seg oppe på dekk. På bordet ved siden av kom det en gjeng med glade mennesker som satte seg ned og smilte, lo og koste seg. Frøken Hermansen så på dem og ESKIL! Eskil Pedersen! Der på båten! Frøken Hermansens båt! Hun som akkurat hadde tenkt så mye på dem. Hun klarte ikke å la være å se på ham, tenke på hva han har vært gjennom, og måtte snu seg og se utover sjøen med en tåre i øyekroken igjen.. Sippeguri! Helsikens sippeguri. Tenk at han er så glad og har det så bra! Frøken Hermansen elsker Eskil Pedersen. Fordi han er her, han lever, han smiler, han har det bra. Han er på båten fra Langøyene. Like pen er han også. Pen og glad. Og hun er ikke i tvil lenger.

Det blir AP i år også :-) <3<3<3
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar