lørdag 6. juli 2013

Frøken Hermansens råd for hverdagslykke!


1. Gå en morgentur rundt et vann mens det er såpass tidlig at endene fremdeles står og sover på ett ben.Se på svaner og svanebabyer og hør på fuglekvitter. PUST med magen.

2. Lag smoothie av 1 banan, noen skiver ananas, 1/2 agurk og litt ingefær. Mmmmmmmm....... Verdens beste smoothie. Valgfritt om bilde skal deles på Instagram eller Facebook.

3. Ha musikken på høyt mens du vasker huset. Ellers går det jo ikke an å vaske! Valgfritt å synge med men det går ofte lettere da :-)

4. Rydd i 15 min hver kveld så du slipper å stå opp til rotet. Dette glemte Frøken Hermansen i går.

5. Les en bok og lev mer enn ett liv. " Den som leser bøker lever mange liv. Den som ikke leser, lever bare sitt eget"  Gjerne på stranda eller på balkongen eller når du reiser med fly hvis du ikke har mer tid enn det.

6. Gjør minst en ting om dagen som du gjør fordi du har LYST til det og ikke fordi du MÅ

7. Besøk eller møt minst en venn i uka. Året går veldig fort.

8. Gjør noe du aldri har gjort før så ofte du kan. Takknemlig for tips her.... :-)

9. Reis til minst ett sted i året der du aldri har vært før.

10. Planlegg en venninnekveld/vennekveld i januar med Tapas, Sangria og Gypsy Kings på planen.

11. Lag en stor salat med spinat, ruccula, agurk, paprika, cherrytomater,stekt biff eller kylling, pinjekjerner og fetaost... Mmmmmm......

12. Vær glad. Går an å bare  bestemme seg for å være glad :-)

13. Gå en kveldstur rundt et vann og se sola gå ned. Ps. Det går an å nyte en solnedgang uten at den må deles på Instagram eller Facebook.

14. Legg mobilen ut av soverommet. Både fordi den beviselig forstyrrer nattesøvnen og dreper karseplanter ( google mobil karse danmark)  OG fordi du rett og slett ikke trenger den der. Du klarte deg helt fint uten da den ikke fantes.

15. Sov godt. Sov nok. Stå opp uthvilt. PUST. LEV. SMIL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar