mandag 22. juli 2013

Hår både her og der :-)


Frøken Hermansen har kjøpt seg bok om å bli voksen. " Hår både her og der" i håp om at hun nå skal skjønne om hun har blitt voksen eller ikke :-)Møtt noen sånne ja! 
Nyttig testikkelinfo
Egentlig tiltenkt sønnen på 14, men han er ikke på langt nær like interessert i boka som Frøken Hermansen er :-)
Han ser heller litt flau og pinlig berørt ut når han ser den, så hun legger den bevisst inn på rommet hans i håp om at han skal bla i den i hvert fall litt, sånn at han vet hvordan tissen skal se ut, og at jenter kan bli gravide, og hvordan barn blir født. Man kan jo aldri være sikker på at de lærer nok på skolen. Og når de blir eldre og ser på porno så VET vi jo at de får masse vranglære, så kjøp denne boka før det er for sent! :-)  Delen som handler om kosthold og søvn vil hun GJERNE at han skal få med seg så han slipper å gå på hundre dietter når han blir voksen sånn som Frøken Hermansen har gjort uten å komme i mål enda.

Hvordan sette inn tampong
Boka er heeeeelt fantastisk! Løp og kjøp! Til barn i alle aldre og alle voksne som ikke har blitt voksne eller har glemt hvordan det var å ikke være det.  Frøken Hermansen blir aldri lei av å bla i denne boka og tenker at det er så mange ting som hadde vært lettere da hun var 14 hvis hun hadde hatt en sånn en. Mensen for eksempel! Frøken Hermansen skjønte ingenting da den kom og trodde aldri det skulle skje med henne. Og sa det ikke til noen helt til Veronica hadde fått mensen og ble ertet på skolen for det, og en stund etter det. DA kunne Frøken Hermansen si at : krrrreeeemt..... Jeg har fått det også. *flaut* Men hun skjønte tydeligvis ikke at hun kunne bli gravid fordi om mensen kom. Så da hun var 23 og fant ut at hun var gravid, så kom det også som et sjokk! Sikkert fordi hun ikke hadde denne boka da hun var ung. Hun trodde egentlig at mensen var for at Saba Selfsit skulle selge mest mulig sånne tjukke bleier som samlet seg i en pølse på midten, som gjorde at man gikk rart. Jenter i dag ANER ikke hvor mye lettere livet er for dem.
Menn kan klemme uten å være homofile
Maten avgjør høyden
Du vokser når du sover

Boka tar for seg kosthold for tenåringer, idrett, kroppsfokus, internet og telefonmobbing, og alt som skjer med kroppen når du er tenåring, samt fakta om for eksempel hvorfor testiklene, også kalt baller eller steiner, har forskjellig størrelse, eller hvorfor man får kviser eller lukter svette. Den tar opp spiseforstyrrelser og seksuelt misbruk og forteller hvor man kan henvende seg dersom man opplever noe av dette.

Kjøp kjøp kjøp, og del ut til ALLE som trenger det. Snart jul! Og kostet bare 98,- på www.bokklubben.no

Inne i moren og faren din

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar