søndag 14. juli 2013

Vitsen med å veie 0 kilo?Frøken Hermansen har ryddet klesskapet og fant den derre vekta hun kjøpte i fjor som ikke viser hva man veier men starter på 0 kilo sånn at man skal slippe å se hvor feit man har blitt. Så kan man veie seg, veie 0 kilo, og så etter det bare se hvor mye man har gått ned i vekt. Eller ikke gått ned i vekt.

Gikk Frøken Hermansen ned i vekt av å kjøpe den? Niks. Fordi man må faktisk gjøre noe for å gå ned i vekt. Spise sunn mat, være fysisk aktiv, og ikke sitte på rumpa i sofaen hver eneste kveld. Så man kan faktisk veie 0 kilo hver eneste dag og allikevel dø av hjerteinfarkt, men allikevel tro at man ikke er feit fordi vekta sier at man er tynn som Streken som gikk over NRK skjermen, og som Frøken Hermansen savner så innmari noen ganger og ser på på YouTube.

Ok, Frøken Hermansen skjønner at noen kan synes det er lettere å veie 0 kilo hvis de ikke har vært på vekta på veldig veldig lenge. Lettere å bare se at man har gått ned 2 kilo, og så når man begynner å føle seg vel så kanskje man kan gå på den vanlige vekta i steden for? Men hun vet også at man faktisk ikke klarer å gå ned i vekt før man har INNSETT AT MAN HAR ET PROBLEM. Og det gjør man IKKE av å gå på en vekt som smiler til deg, og nikker og sier at Heeeeey!!! 0 kilo. Driiiitbra!
For det er ikke driiiitbra. Du er feit. Så feit at du ikke en gang tør å gå på en vanlig vekt!!

Frøken Hermansen ble ikke tynnere eller sunnere eller friskere av å veie 0 kilo. Hun har derimot gått ned i vekt og blitt sunnere og friskere av å gå på en vekt som viste hvor feit hun faktisk var, og skal ALDRI se de samme tallene igjen.

Frøken Hermansen vil gjerne gi bort vekta som viser 0 kilo for 0 kroner. Den er ikke verdt mer enn det.
Men hun er redd for at noen som eventuelt tar den i mot ikke innser at de faktisk har et problem som ikke løses ved å veie 0 kilo.

Tiårets dummeste oppfinnelse?? Jepp. Må vel være mye lettere å slanke seg hvis den viste 100 for alle? Da vet man jo at man er feit?

Legg igjen kommentar under hvis du vil ha den ubrukelig vekta. Den er forresten rosa for sikkerhets skyld.
Å betale for en vekt som ikke viser hva man veier, DET er svindel, syns Frøken Hermansen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar