lørdag 24. august 2013

Frøken Hermansen kommer i form...Frøken Hermansen har tenkt å komme i form etter ferien. Hun har hørt at det er mye lettere å komme i form hvis man føler selv at man ser kul og bra ut, så før hun går en mil i skogen tar hun på seg rosa neglelakk som matcher treningstoppen og håper det hjelper på formen. Hun har turkis neglelakk også som hun kan bruke til et par av de andre toppene, så dette skal nok gå meget bra.
Hun tar også på seg rosa Nike sko for å være sikker på at de matcher neglelakken for da er det så gøy å få bra kondis.

Var det sånn at elg ikke liker rosa t-skjorte? Eller var det noe hun ikke hadde hørt allikevel men tror hun har hørt? Hun vurderer å skifte, men finner ut at det ikke går for hun har ikke mer neglelakkfjerner så hun MÅ gå i den rosa toppen enten hun vil eller ikke.

Når Frøken Hermansen går gjennom den delen av skogen der det aldri er folk så går hun alltid midt på stien og tramper hardt for å skremme vekk hoggorm, Man vet jo ikke, kanskje de også liker rosa?
Hun har musikken på fullt fordi hvis det skulle komme et skogmonster så vil hun helst ikke høre det lenge før det kommer. Bedre å bli overrasket da.
Hun vrikker beinet når hun går over en rot og tenker ut en unnskyldning som sier at: Å nei, jeg fikk ikke gått hele veien vet du for jeg vrikka beinet. Men det gikk visst fint å gå allikevel.

Det er ulv i Østmarka. Liker den rosa? Eller blir sint på rosa kanskje? Hun lurer på om hun har husket deodorant og tenker at hvis hun ikke har det så lukter hun sikkert sau, og så kommer ulven uansett. Kanskje den blir redd hvis hun holder opp de rosa klørne mot den, og at den løper da?

Frøken Hermansen går så fort hun klarer ut på veien, og holder på å bli påkjørt av en syklist som ikke bryr seg om at hun kommer ut fra venstre akkurat der han skal til høyre. Og Frøken Hermansen har musikken på så høyt at hun må rope selv for å høre hva hun sier, så det er bra hun ikke trenger å si noe. Syklisten må jo skjønne at man har Spotify på fullt i 2013. Idiot!

Det er ganske stille og øde rundt vannet. Hun lurer på om overfallsmenn er oppe så tidlig? Og om de går rundt Nøklevann? Hun lurer på hvordan han hadde taklet Frøken Hermansen for hun hadde ikke latt seg overfalle. Ikke med rosa neglelakk og matchende t-skjorte og sko. Ikke på en lørdag morgen da hun skal komme i form. Hun blir så sint på overfallsmannen som ikke er der og nesten irritert fordi hun ikke får sjansen til å banke ham opp. Hun bestemmer seg for å skrive en krim-novelle der hun FÅR banke ham opp. Etter at han har bundet henne til et tre, kastet telefonen hennes langt inn i skogen, gjort venner og familie bekymret for henne, og latt henne stå der ute i flere timer mens han går for å gjøre et eller annet... Når han kommer tilbake får han juling. Kanskje han får så mye juling at det blir en hel bok.

Ja, så er Frøken Hermansen snart hjemme. Ingenting skjedde i dag heller. Bortsett fra et par myggstikk og en vrikket fot som ikke var så ille at hun kunne få lov å gå hjem igjen før hun hadde begynt å gå.
Neglelakken matcher fremdeles t-skjorta og skoene, hun må ha kommet i mye bedre form hun nå, som har så fullt fokus på trening og kondis etter ferien.

I morgen blir det den turkise t-skjorta. Med turkis neglelakk. Er det sånn at elg ikke liker turkis? Eler var det rosa? Eller var det myggen?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar