fredag 6. september 2013

Om å gå på to glass vin hele tiden...

Frøken Hermansen vet at mange syns hun er rar som ikke trenger å drikke alkohol mer enn et par ganger i året. Hun vet at noen syns hun er veldig kjedelig også, men det syns ikke hun.

Grunnen til det er enkel: Frøken Hermansen er alltid  godt humør, alltid litt halvfull, og lever som om hun konstant går på to glass vin. Altså er Frøken Hermansen der hvor andre er etter 2-3 glass vin HELE TIDEN. Det betyr at hvis hun drikker så blir hun FOR full, siden hun er brisen fra før. Derfor blir Frøken Hermansen ofte dårlig når hun drikker. Mulig hun drikker for mye, eler mulig at det hun drikker bare krasjer med det hun allerede har i kroppen på fulltid. Når Frøken Hermansen drikker så vil hun gjerne gjøre det akkurat når ingen andre gjør det, som klokka 10 på en solseng i syden, eller kl 12 på formiddagen på Oslo City, eller på et annet rart tidspunkt hvor det ikke passer seg helt. Men det er ikke så lett å få med seg folk på det. Derfor nøyer hun seg med sine to innebygde glass stort sett hele tiden :-)

Uansett så har Frøken Hermansen veldig lite behov for alkohol til vanlig. Men som akkurat nå i kveld når hun er hjemme alene og vrikker veldig på rumpa til den arabiske og tyrkiske playlista på Spotify, SÅ kunne hun trengt et par glass vin. Men får seg ikke helt til å gå og banke på hos naboene og spørre om de har. Det passer seg liksom ikke helt. Og alle venninner i området har enten småbarn, har flytta eller er på hytta.

Da får Frøken Hermansen nøye seg med de to glassene hun alltid går på og være fornøyd med det. Slitsomt å vrikke på rumpa fram og tilbake gjennom hele leiligheten i timesvis så det er kanskje like greit hun ikke har vin i tillegg, siden hun har tenkt seg på trening i morgen tidlig.

Gooooooood helg! :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar