torsdag 19. september 2013

Menn på 40


Frøken Hermansen har nå kommet i en alder hvor menn under 40 ikke er så veldig aktuelle lenger, eller i hvert fall ikke MYE under 40. Noen sa til henne en gang i våres at : Du vet vel at det er SKIKKELIG vanskelig å finne seg en mann over 40. Hvorfor det? tenkte Frøken Hermansen... og så begynte hun å tenke. Og når Frøken Hermansen tenker, så tenker hun MYE og LENGE og GRUNDIG.
Hvorfor er det så vanskelig å finne en ålreit mann over 40?

Fra boka " Hår både her og der"
De kan deles opp i følgende kategorier:

Lykkelig gift og kjekk: Ikke aktuell
Lykkelig gift og ikke så kjekk: Ikke aktuell

Ulykkelig gift og ikke så kjekk og ikke interessert: Ikke frustrerende
Ulykkelig gift og ganske kjekk men ikke interessert: Ikke frustrerende

Ulykkelig gift og ikke så kjekk, men interessert: Litt frustrerende fordi han kan være snill selv om han ikke er så kjekk

Ulykkelig gift, ganske kjekk, og interessert: Litt mer frustrerende fordi han tross alt er kjekk

I et lykkelig forhold: Ikke interessant

I et ulykkelig forhold: Kommer an på hvem han er i et forhold med. Hun kan jo være skikkelig kjerring! .-)

Skilt uansett årsak: Hva er galt med han siden hun stakk? Eller kanskje han stakk? Litt skeptisk. Er han utro? Eller var hun det? Hva gjorde han som fikk henne til å være utro? Skeptisk.
Skilt med en god grunn og bevis: Ok. Litt mindre skremmende

Enkemann: Helt greit. Han kan ikke noe for det. Forhåpentligvis. For hvis han kan noe for det og går løs enda, så er han farlig.

Singel: Hvor lenge har han vært singel? Hvorfor er han singel? Er det noe rart med han? Har han blitt for sær? Bor han hos moren sin enda? Hvorfor vil ingen ha ham? Hvorfor vil han ikke ha noen? Er han redd for å binde seg? Er han ikke helt smart? Eller har han bare ikke funnet den rette? Vil han bli gammel alene kanskje? Hvis ikke så bør han sette i gang snart, for alle de damene som kunne vært aktuelle er snart tatt.

Konklusjon: Man må gjennom ganske mye bare for å finne ut hva slags mann man kan tørre å satse på hvis man ser etter menn over 40. Og SÅ skal man starte prosjektet med å bo kjent med dem.

Er det derfor damer finner seg eldre menn? Fordi de er mye mer på plass når de er 60?
Eller er det kanskje derfor damer finner seg yngre menn? Fordi gutta på 20-30 ikke har funnet ut at det er noe rart med dem selv før de nærmer seg 40?

Eller er det rett og slett Frøken Hermansen det er noe rart med? Nehei! Det er det IKKE!
Hun har bare havnet i en uheldig alder. Og takk og pris for at hun har kommet så langt som til denne alderen.. For det å få leve, og være trettiåtte og et halvt, og å være frustrert over menn er litt koselig også.
De er jo så søte, noen av dem :-D

" Dum Spiro Spero - Så lenge jeg puster, håper jeg "

Og  i mens spiser frustrerte Frøken Hermansen en stor pose smågodt i løs vekt på tilbud fra Rimi, fordi at hun har hørt at det hjelper mot noe. Litt usikker på hva det hjelper for bare.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar