søndag 15. september 2013

Om å lukte på menn.....

Frøken Hermansen leser på VG at det nå er bevist at kvinner kan lukte seg fram til den mannen som passer best for henne. Se her Kvinner leter underbevisst etter den mannen som har mest ulike gener fra henne selv, slik at hvis man skal reprodusere har barnet størst mulig sjanse for å få flest mulige forskjellige gener og dermed et mye bedre utgangspunkt.

Det står at det viser seg at kvinner som bruker p-piller ofte blir litt forvirret og lukter feil. Heeeeey!!!! DER har vi det. Det er DERFOR Frøken Hermansen har vært gift to ganger og det gikk dårlig begge gangene. P-pillene- Heeeerrregud, om hun hadde visst at det var SÅ enkelt. Hun luktet jo bare feil.

Nå går hun ikke på p-piller, og luktesansen skal da virke 100%. Dette er snakk om å lukte på en MANN, og ikke hans parfyme eller klær eller andre saker han kan ha manipulert med godlukt. Men selvfølgelig et pluss om parfymen eller deodoranten hans ikke lukter vondt :-D  Er det sånn at parfymeindustrien ødelegger kvinners instinkter, eller klarer vi å lukte oss gjennom parfymen og inn til mannen uansett? Og hvor langt unna må han være? Er det nok å gi en klem, eller at han er i samme rom, eller må han være halvveis nydusjet og naken i en seng for at man skal lukte gener? Han bør ikke være helt nydusjet for da lukter han såpe. Men kanskje sånn et par timers nydusjet uten parfyme, sånn at hvis man ligger ved siden av han i senga og lukter på armen hans så kan man lukte hvert eneste gen, og føle om det er riktig eller feil?
Frøken Hermansen syns det er vanskelig å vite om genene har ekstremt mye å si hvis man IKKE har tenkt å reprodusere? Er det nok da at man har kjemi, at man har det gøy sammen, at man er glad i noen? Eller er det sånn at dersom mannen HAR de riktige genene så vil kvinnens sjel og kropp automatisk ønske å reprodusere?

SITAT:  Det finnes også eksempler på hvor en gravid mus har abortert etter at hun har luktet på urin fra en annen hann med mer ulike gener fra henne selv enn den tidligere partneren, forteller Spurkland

Musa aborterer da fordi den hun ble gravid med har mindre riktige gener enn den nye hun har luktet på urinen til??? Hjelp!!! Frøken Hermansen vil IKKE spekulere i om det er mulig at kvinner en sjelden gang aborterer fordi instinktene sier at man er gravid med feil mann?
Og hun håper det er nok å lukte på fersk mannesvette. Så kan musa holde seg til urin hvis det er det hun helst vil? 
Det var tross alt fersk mannesvette som vant da et visst antall kvinner skulle lukte på et visst antall herreparfymer uten å vite hva de luktet på. 

 


Det er DERFOR Frøken Hermansen ikke har fått barn de siste 14 årene! Fordi hun ble forvirret av p-piller, parfyme og feilsnusing. Det var feil gener overalt. Og de riktige genene var for langt borte til å finne igjen i all forvirringen. 
Herreminjuledag! Så deilig å vite at vi som tror vi er så kompliserte og avanserte og styrt av samfunn og milljø er så genialt enkle! :-) 

Og betyr det at hvis Frøken Hermansen nå finner "den rette" UTEN å bruke p-piller så ER det den rette hun har luktet seg fram til? Eller har hun en skrue løs fordi hun i det hele tatt tenker tanken? Eller har hun endelig fått satt den løse skrua på plass? 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar