søndag 20. oktober 2013

Å gjøre drømmer om til planer, og planer om til resultater...


Frøken Hermansen har mange drømmer. Altfor mange. Og hun har planer. Altfor mange. Og derfor får hun sjelden hverken drømmer oppfylt eller planer satt ut i livet. Hun må organisere dem, rydde opp, kvitte seg med mange, beholde de viktigste, og virkelig satse på dem!

Drømmer -----------> Planer---------------> Resultater

Ut på tur, aldri sur!
Frøken Hermansen drømmer om å være så flink til å trene og spise sunt at hun kan løpe langt langt langt til sommeren. Hun drømmer om å snakke spansk flytende, og å skrive bok, og å gjøre noe med alle bildene hun tar som hun er skikkelig fornøyd med, finne drømmemannen, være verdens beste kone og husmor, reise masse, være snill mot alle hun kjenner, og hjelpe alle som trenger det, besøke fadderbarnet i Honduras, gå på magedans-kurs, ha Bli Ny dag hos Jan Thomas, vinne masse penger. Hun må konsentrere seg om noe av gangen.

Finne Drømmemannen. Umulig. En mann som er en drøm kan aldri få lov til å være seg selv, og hun vil ikke ha en mann som skal være hennes drøm, men en mann som vil være en del av hennes plan og hennes liv. Og hans plan og hans liv. Dermed er Finne Drømmemannen slettet fra lista. Og å finne en mann gjør man aldri når man leter, og derfor er ikke det noe som hun trenger å sette av masse tid til hver uke. What's meant to be will be. En kvinne skal være kone om dagen og elskerinne om natta. Det klarer man bare med riktig mann :-)

Skrive bok. Skrive bok er tidkrevende, og man må ha en idé. Unni Lindell har egen leilighet som hun flytter inn i i månedsvis for å skrive bok. Frøken Hermansen har også egen leilighet, men der bor også hennes sønn, og hun må rydde den, og stå opp og gå på jobb hver morgen, og leiligheten føles ikke som noen forfatterhule. Frøken Hermansen har en drøm om å skrive bok. Men det et for stort prosjekt til å omgjøre til en plan akkurat nå. Slettet fra dagens liste. Tas opp igjen på et senere tidspunkt.

Reise masse. Må begynne med litt av gangen. Nå pusser hun opp bad, og har ingen konkrete reiseplaner for øyeblikket. Slettet fra lista.

Etter-trening-følelsen
Magedans-kurs. Tør ikke. Det må være skikkelig nybegynnerkurs sammen med en venninne, og hun kan ikke komme på hvilken venninne som skulle ha lyst til det. Slettet fra lista.

Gjøre noe med bilder? Bildene er der på harddisken med backup. Ingen hast. Utsatt. Slettet fra lista.

Vinne masse penger. Skjer ikke. Slettet fra lista.

Jan Thomas. En plan. Men ETTER at hun har begynt å løpe langt. Slettet. Tas opp igjen senere.

Zumba-life
Trening. Yes! En drøm som blir en plan, og planer som settes ut i livet gir resultater. Hun skal begynne igjen med tre ganger i uka, og ha samme treningsmoral som hun har arbeidsmoral. Ingen skulk, trenger ikke bruke opp alle egenmeldinger, og er nesten aldri (bank i bordet!) sykmeldt. Hun skal trene styrke tre ganger i uka om morgenen, det finnes ikke unnskyldninger for å ikke stå opp tidlig når så mange andre klarer det. Hun vet hun er sterk, og hun vet hun klarer det, for hun har gjort det før. Ut på tur, aldri sur. Opp og hoppe, Og spise sunt, året rundt. Mange som blir Miss Fitness når de blir 40... Det trenger ikke Frøken Hermansen, men Miss Fornøyd med seg selv og god helse, DET er en god plan. For saken er... Hvis du ser på deg selv, og IKKE syns at du er den beste utgaven av deg selv som du kan være, hvordan kan du forvente at noen andre skal synes at du er det? Get to work, woman! :-D

Lære spansk. Denne drømmen har blitt til en plan som er satt ut i livet, og Frøken Hermansen skal være flink. Det koster tross alt penger også. Så Frøken Hermansen skal lære 10 gloser hver dag. Hele uka. Og gjøre ekstra lekser. Nå som hun ikke trenger å tenke på å skrive bok samtidig så blir det mye lettere. Johooooo! Plan i boks :-D

Så lett var det å rydde opp i hodet. Så lett var det å gjøre drømmer om til planer. Det eneste som gjenstår er å gjøre planer om til resultater. Go for it, Frøken Hermansen! The world is yours. Bruk den!  :-D


What the hell did you punch my face for?
       

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar