fredag 18. oktober 2013

AgurknyttFrøken Hermansen har sett mye rare greier i området der hun bor i det siste...
Hun syns at mange går rundt og sover, og ikke legger merke til viktige ting som skjer.
Hun tenker at det noen ganger burde opplyses om ting som folk bør få med seg der de går og sover.

Det har for eksempel stått en euro-pall utenfor blokka hennes i en hel uke uten at noen har innrømmet at de har satt den der. Hvem skal fjerne den liksom?

Det har luktet røyk i heisen to ganger den siste uka da hun har tatt den. Og promp en gang.

Rimi har tilbud på smågodt enda det har gått over 14 dager siden det begynte tror hun. Eller er det siste helgen nå at det koster 6,90? Hun skal ikke ha uansett, men kan være viktig for andre å vite om.

De har også tilbud på Skyr naturell. Halv pris. Går ut på dato om en uke.

Det var noen som hadde veldig høye stemmer nede ved t-banen etter klokken midnatt i går. Det førte til at Frøken Hermansen våknet, og måtte lukke vinduet litt inntil for å kunne sove videre. Også hun som elsker å sove i kaldt rom. Da er det MYE bedre under dyna. Hennes søvnkvalitet ble da nedsatt den natten, og hun lurer på om de høye stemmene forstyrret mange, eller bare noen av de som også hadde vinduet åpent.
Eller kanskje de ikke hadde lagt seg enda? Men da måtte de jo være trøtte i dag?...

Det står en lampe i søppelrommet. Frøken Hermansen skjønner ikke det. Hvordan folk bare kan sette fra seg en lampe. Også på et sted hvor det ikke er stikkontakt i veggen. Hva er vitsen med en lampe der?

Den lille hvite og brune hunden i naboblokka liker ikke andre hunder. Men han liker den svarte katten i blokka hennes. De har tydeligvis et slags vennskap. Hund og katt-vennskap. Ikke som katt og mus. Hehehe. Og da kom Frøken Hermansen til å tenke på sin egen mus. Det har ikke vært mye musejakt i det siste.

Det er mange dumme syklister rundt Østensjøvannet på søndager som burde stått opp før alle som skal gå tur. Eller funnet seg et annet sted å sykle hvis de skal sove så lenge. De må nesten velge. Eller slutte å irritere seg over at Frøken Hermansen går i veien med vilje uansett hvor de prøver å sykle.

To småfugler roter i blomsterpotta utenfor inngangen til blokka. Det ligger små hauger med jord på asfalten. Hun er usikker på om styret trenger å gjøre noe med dette. Eller om det løser seg selv.

Agurknytt kommer tilbake med mer en annen gang.
God helg!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar