onsdag 6. november 2013

Frøken Hermansen tar på nytt sengetøy...

Frøken Hermansen har sovet uten dynetrekk og putetrekk i to dager.

Sengetøy fra Ellos :-D 

Grunn 1: Hun har vært stuptrøtt og lagt seg for sent.
Grunn 2: Hun bor i en blanding av en romleir og et loppemarked for tiden, og husker ikke hvordan hun kommer seg fram til skapet der sengetøyet ligger.
Grunn 3: Hun vil ikke legge på sengetøy fordi hun ikke har det sengetøyet hun vil ha fra Ellos.

I kveld skal hun ta på nytt sengetøy. Hun har flyttet på det meste som står foran skapet, og kommet fram til skapdøra, og funnet både laken, dynetrekk og putetrekk. Hun har alltid to dyner og to puter, og må alltid bytte sengetøy på alt, for hun fryser om natta, så det hender hun bruker begge dyner og begge puter.

Mer sengetøy fra Ellos :-D 
Videre skal hun flytte på haugen som ligger oppå senga og som egentlig hører til i stua, sånn at det er plass til å ta på laken. Haugen fra stua måtte hun flytte inn på soverommet fordi det som pleier å stå på kjøkkenet måtte flyttes til stua for å få plass på kjøkkenet til alt som skal brukes til oppussing av badet. Det er slitsomt å bo i en romleir, så det blir enkel middag, og mest tid på sofaen med pc'en fordi hun ikke vil flytte på mer enn hun må i huset, i redsel for at noe hun flytter på skal gjøre at noe annet velter.

Frøken Hermansen har en seng med hodet mot vinduet, bena mot resten av rommet, og ingen sider, så hun må krabbe opp i senga for å få lagt på laken. Det går fint. Hun har gjort det mange ganger. Hun liker senga si. og hun liker soverommet selv om det ikke er stort, og hun liker at hun liker det.

I det siste har hun sovet på skrått i senga, og sovet mye bedre enn vanlig. Hvem er det som har bestemt at man må ligge rett på en side når man har en dobbeltseng man kan gjøre hva man vil med, og sover alene i den? Frøken Hermanse VIL sove på skrått. Og når hun sover på skrått så rekker hun også akkurat bort til telefonen som ligger i laderen ved fotenden så hun kan sjekke om det skjer noe viktig hvis hun våkner midt på natta. Det klarer hun ikke hvis hun ligger rett med hodet og beina riktig vei.

Frøken Hermansen skal legge seg tidlig i kveld. På skrått. I rent sengetøy. Som ikke er fra Ellos :-(

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar