mandag 4. november 2013

Frøken Hermansens pupper...

Neida, det skal selvfølgelig ikke handle om pupper, bortsett fra at frøken Hermansen har pupper.
Det var mest for å se om det av en eller annen grunn blir flere som leser dette innlegget, eller kanskje færre.
Vi får se hva statistikken viser, tenker Frøken Hermansen.


Det skal faktisk handle om å stjele julegaver. Og om å stjele dem fra seg selv.
Frøken Hermansen kjøper noen ganger julegaver gjennom hele året, enten når hun ser noe fint på tilbud, eller når hun ser noe som hun bare VET passer til noen. Eller når det kommer noe fint på mail fra Groupon. Som den julegaven hun har stjålet i dag. Fra rommet under sofaen der alle gavene ligger. Noen ganger blir det flere og flere gaver der. Og noen ganger færre. Som i dag. Hun tror ikke at noen så henne. Hun tok den forsiktig ut, la alt på plass igjen oppi gaverommet, strøk den fra lista så den personen som skulle få den nå må få noe annet. Og det er mer nedi der som hun har lyst til å stjele.

Frøken Hermansen stjal et Elizabeth Arden sminkeskrin. Hun kan ikke si hvem hun stjal det fra i tilfelle hun får tak i et til, men ja, hun har litt dårlig samvittighet. Men siden hun kjøpte så mye fine dyre kremer i går som har gjort henne så pen i følge han mannen som sto utenfor Rimi i dag, så trenger hun ny sminke også, så hun kan vifte med øynene, og lage rosa trutmunn når hun er ute og går. Det er så fiiiiint det skrinet. Se her:
Det kostet bare 299,- på Groupon, og inneholder ALT frøken Hermansen trenger: Kan hende hun trenger det mer enn den som egentlig skulle få det også. Det inneholder både rouge og øyeskygger og lipliner og eyeliner og to leppestifter og en lipgloss og en mascara, og ALT i fine fine farger. Finere enn på bildet. Bilder lyver, har frøken Hermansen lært. Hun er nesten litt småforelsket i dette skrinet og skal ha det med på trening i morgen tidlig. Og særlig fordi det er stjålet så er det litt ekstra spennende. Og hun gleder seg nesten litt til å ta en titt nedi sofaen der igjen snart for å se om hun finner noe annet fint. Og det beste er at ingen vet at hun har stjålet fra dem, fordi det er ikke deres mens det er hennes. Det er hennes. Og ikke deres. Og når hun får erstattet de gavene hun har stjålet i smug, så blir det jul i år også! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar