mandag 9. desember 2013

Harryklubben på juleshopping i Ullared


Frøken Hermansen har vært i Ullared med Harryklubben. Hun og Frøken Solberg booket reise for 990,- per person med bussreise tur/retur og en overnatting på Gekås Hotell Ullared.  Møtte opp i Lillestrøm for bussavgang kl 07.00 på lørdag, med hver sin matpakke i veska for å ikke sulte på veien. I bussen var det 26 andre harry mennesker som også ville til Ullared for å lete etter Morgan og Ola Conny. Pluss bussjåfør/reiseleder Irfan som sikkert grudde seg litt til turen da Frøken Hermansen og Frøken Solberg kom ombord.
På vei ned var det stopp på Torp Köpcentrum med Systembolaget i en time, og deretter videre gjennom Gøteborg og ned til Ullared som ligger midt inne i gokk på bondelandet i Sverige. Reisen tok vel ca 5 timer pluss en times stopp hvis Frøken Hermansen ikke regnet helt feil. Der ordnet reiseleder med innsjekking, nøkkelkort til hotellrom ble utdelt, og alle var glade med penger som brant i lommen.

God plass til handleposer
Gode senger
Stort rom, plass til 4
Deretter gikk frøknene på rommet for å inspisere hver krik og krok av det nye fine hotellet. Senga er kjempegod, rommet har kjøkkenkrok, fint nytt bad, friske farger og er veldig stort. Plass til 2 barn i tillegg hvis man vil. Pluss i boka her. Husk bare på tidsbryteren under kjøkkenskapet. Den må skrus på for å bruke vannkokeren. Det ER hårføner, og den er skikkelig bra. Rommet hadde utsikt rett til Gekås, og man kunne følge med på hvor mange biler som skulle inn og ut hele tiden. Det manglet ingenting. Frister veldig til gjentakelse.Frøken Hermansen og Frøken Solberg besøkte først Harry's, restaurant og bar, og det eneste stedet der det skjer noe på kveldstid. Den ligger mellom hotellet og Gekås, og er det perfekte stedet for menn å vente på sine fruer mens de handler. Lunsjbuffét koster 75,- og en flaske Carlsberg 49,- Pizza 89,-  250g Biff 199,- Irish Coffee 89,- Priser i SEK. Her arrangeres det også bl.a. musikk-quiz noen lørdager, eller så er det liveband eller annet som skjer. Frøken Hermansen og frøken Solberg hadde en meget hyggelig kveld på Harry's der man fikk sjansen til å snakke masse svensk med folk av alle slag. De fleste meget imponerte over at nordmenn reiser helt til Ullared, og de skjønte ikke hvorfor. Frøken Hermansen måtte da forklare til flere at man kommer for å gå i fotsporene til Sverges mest sexy menn, Morgan og Ola Conny. Og frøknene ble bedre kjent med både bussjåføren og damene bak dem i bussen, Anne-Grethe, Ruth Irene og Irene. Fantastiske damer! :-)

Første runde shopping. Uten handlevogn da ingen av frøknene hadde svensk tier til handlevogna. Og ville ikke gå til minibank for å ta ut sedler, for deretter å veksle for å få en tier. Senere lærte vi at i den lille butikken på hjørnet av gatekjøkkenet der de selger baguetter o.l kunne man få kjøpt handlevognspoletter til 5,- Frøken Hermansen kjøpte etter siste handlerunde for å ha til neste gang hun drar :-D

Husk farge og nummer på handlevogn!!! 
Ok. Inne på Gekås! . Det var ingen kø utenfor slik man ser på tv. Det var heller ikke ekstremt mye folk inne, ikke verre enn på Ikea på Furuset. Det verste er størrelsen på varehuset. Det er så stort, og så mange ting, og så mye billig at man blir litt tullete i hodet, følger strømmen og finner liksom ingenting. Skal du til Gekås, så studer kartet over hvilke avdelinger som er hvor FØR du går inn. Oversikt finnes her. Og ta med handleliste så du i hvert fall får kjøpt noe du trenger. Det begynner med kosmetikk, dusjsåper, deodoranter, kroppspleie og vaskemidler. I tillegg til vesker og skjerf. Deretter kommer man inn til klesavdelingen med damer til høyre og herrer til venstre. Innerst i lokalet går det rullebånd ned til underetasjen der det er bil, hobby, fritid osv. Og rullebånd opp til barneavdelingen. Ferdig oppe og ferdig nede så går man gjennom resten av dameavdelingen med billig undertøy og sokker, gjennom midtseksjonen som er sesongvarer, og til babyutstyr, leker, elektronikk, hjem og interiør, gardiner og sengetøy, og resten av det Frøknene ikke tok seg tid til å se på fordi det ble altfor mye. Og til slutt ved kassene var den vanlige matavdelingen, som nok ikke er det største trekkplasteret på Gekås, bortsett fra at en viss Ola Conny jobber i brødavdelingen. Det var perfekt å bo på hotellet og å kunne legge fra seg ting man hadde kjøpt, stryke litt fra julegavelista, tenke hardt, gå tilbake og shoppe en gang til, og så tenke igjen, og så shoppe enda en gang. DA begynte man å føle at man hadde litt oversikt over hva som var hvor.
Utenfor var det bl.a sko-outlet, sports-outlet med klær og sko, Net on Net, og et helt senter som Frøken Hermansen og Frøken Solberg ikke rakk å sjekke ut.

Harry's i snøvær
Ferdig med shopping etter frokost og utsjekking på søndag, og så ble det lunsj på Harry's. Julebuffét for 75,- før pakking av buss i høljende regn og våt snø på bakken. Alle var med i bussen hjem. Og alt som var handlet var også med. Avreisen var kl 16. Grunnet snø og slaps og regn tok det ca 2,5 timer fra Ullared, og gjennom Gøteborg og opp til Uddevalla for litt mathandling på Torp. Der ble kjøttluka fylt opp ( det siste hemmelige rommet til bussjåføren som rommer enda litt mer baggasje) Passerte Strømstad ca 20.40 og var på Ryen ganske nøyaktig kl 22.

Det er så mye å kjøpe at det er vanskelig å gi eksempler på priser fordi man har så forskjellige interesser. Colgate Max White 11,90. Ldb Dusjsåpe 14,90. Oppvaskmaskintabletter 29,90. 3-pk t-skjorter 59,90. Singlet til damer 39,90. Krølltang 119. Palmolive deodorant 14,90. Got2Be Hårspray 39.90. BH 69.90, damegenser 59.90, 3-pk sokker 29,90. Herregenser 59,90. Treningstopp 49,90. Treningscapri 59,90, Lang regnfrakk 129. Levi's bukser 399 og 499. Sjal/skjerf 59,90. Justin Bieber sengesett 179. Gavebånd 5. Gavepapir 5. Det er så mye, og det er så billig, og det er så verdt det :-)

Frøken Hermansen og Frøken Solberg digger Harryklubben. Digger reiselederen som var så flink. Digger Ullared. Digger hotellet. Digger billlig billig. Skal de reise igjen? Jepp! Helt klart! Ingen tvil :-)

Heja Ullared! :-D

Mørkt på veien hjem


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar