søndag 1. desember 2013

Hold-in drakt til besvær

Ok. En sjelden gang hender det at Frøken Hermansen drikker kaffe med en mann. Eller går på date. Hun velger å kalle det kaffe eller date, avhengig av hva mannen kaller det sånn at hun slipper å gå hjem og fortelle noen at hun har gjort noe hun egentlig ikke gjorde. Om hun sier at hun var på date mens han sier at han drakk kaffe med en venninne, så er jo det litt flaut. Det er meget enkelt når noen sier: Hei, vil du være med på date en dag? Da kan hun si at hun har vært på date. Skal vi ta en kopp kaffe? derimot, byr på flere språklige utfordringer. For man drikker jo kaffe på jobben hver dag, med venninner, og med mor og far, og sammen med den som sitter ved siden av på t-banen. Noen gang drikker man kaffe. Noen ganger er man på date. Men nok om det. Det er ikke det som er hovedsaken. Spørsmålet her er:

Ser litt mer "stappa" ut på Frk H.
Når skal man ha på seg hold-in drakta, og når skal man absolutt IKKE det? Hold-in drakta er fra ebay, akkurat som blondenattkjolene. Det er en hel drakt som på bildet, som dekker og holder inn helt fra puppene og nesten ned til knærne. Mellom beina er det en sprekk sånn at man slipper å ta av seg hele drakta hvis man på tisse mens man er på julebord. Frøken Hermansen har hatt på seg denne drakta på julebord. Det var helt ok. Kjolen satt penere utenpå, og alle var glade. Maten var god, og vinen var god, og alle hadde det koselig. Men så måtte vinen ut igjen. Og man kan ikke ta av seg kjolen pluss hele hold-inn drakta og stå naken på dametoalettet på Continental bare for å få tissa. Da ble det å satse på å klare å tisse ut av sprekken mellom beina, og passe på at man ikke bomma. Det gikk greit. Første gang, andre gang, men etter fem glass vin så var det verre, og kjolen og drakta måtte av enten Frøken Hermansen ville eller ikke.
Og det verste er når man kommer småløpende inn døra hjemme og holder på å tisse på seg og glemmer at man har hold-in drakt på seg, og skal tisse fort fort fort og først må ta av hele styret og det neeeesten går galt.
Men det var heller ikke poenget her. Poenget var:

Når skal man ha på seg hold-inn drakta og når skal man ikke? Når man drikker kaffe med noen så kan man fint ha den på, for kaffe er kaffe og man skal hjem etterpå. Hvis man drikker vin på dagtid eller tidlig på kvelden kan man også ha den på, for da skal man også hjem etterpå. Og drikker ikke så mye at man ikke treffer sprekken. Men hvis man skal hjem til noen på besøk, og det skjer selvfølgelig ikke før man har møtt hverandre MINST fem ganger på offentlig sted, skal man DA ha på hold-in drakt? Frøken Hermansen vet at Bridget Jones dummet seg ut der med hold-in truse når hun burde hatt blondetruse, og at hun var FLAU og mer enn flau. Hvis man VET at man kan havne i en pinlig situasjon, skal man da gå for blondetruse med en gang, eller virker det billig? Man virker jo i hvert fall ikke billig med en hold-in drakt som er umulig å få av seg, så det er kanskje bedre da? Å være litt prektig? Frøken Hermansen vet ikke. Men hun vet at OM man havner i en pinlig situasjon og risikerer at noen ser at hun har hold-in drakt, så kommer den situasjonen muligens til å ende med at noen ser hvordan hun ser ut uten klær uansett, og da kan man kanskje like gjerne droppe hele drakta og gå for blondetrusa fra start? Trunny og Susannah mener at damer skal gå i hold-in undertøy hver dag og vise seg fram. Hun tror ikke Trinny og Susannah er mye på date. I hvert fall ikke at det går så langt som til å besøke noen hjemme, for da hadde de gått for blondetrusa de også.

Konklusjon? Nei, kanskje ikke.... Kommer an på om å drikke kaffe kan regnes som en date eller ikke.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar