søndag 5. januar 2014

Bill.mrk "Mann med drill"

Frøken Hermansen har vært alenemor i snart 13 år. Og lært seg å gjøre alt selv. Og med hjelp av sin mor og sin far. Og noen ganger sin eksmann, barnefaren som er en nevenyttig kar han også.
Når Frøken Hermansen skal gjøre ting selv så blir det ofte litt skeivt og rart, for hun har ikke noe av utstyret som trengs for å gjøre ting selv. Men syns hun stort sett klarer seg bra.
Hun har allikevel bestemt seg for at kriteriene fra i fjor dersom hun en gang skal finne seg en mann igjen må justeres litt.

De var:
Jobb eller en plan om å få en
Et sted å bo
Førerkort
Må like barn

Nå vil hun også legge til følgende:
Må like å kysse
Må ha drill, hammer, stikksag, flere typer skruer, og ha litt grunnleggende kunnskap, en ide, eller vilje til å lære hvordan man f.eks legger gulv eller skrur sammen to planker, eller maler en vegg. Og hvis han ikke HAR noen av disse verktøyene så må han ha en plan om å kjøpe dem en gang i framtiden.
Ikke fordi Frøken Hermansen ikke har tenkt å gjøre noe selv, men rett og slett fordi at RESULTATET ikke blir så bra når Frøken Hermansen gjør det. Hun er utålmodig. Hun sager hyller i to med bøkene inni. Hun sager tvers over kjøkkenbenken uten å måle. Hun maler uten å tape, og i sin kuleste treningsbukse og fineste genser.
Stolt over at hun ikke søler noe, og ser ikke at hun tråkker i malingslokket og lager hvite fotspor gjennom hele huset.
Bill.mrk "Mann med drill". Han trenger derimot IKKE å være avansert på kjøkkenet, for det er damejobb. Selv om det er deilig å kunne komme hjem fra jobb en dag til ferdig middag. Det kan godt være grandis. Han trenger heller ikke å legge ned dolokket hver gang han har tisset hvis han glemmer det. For det er en bagatell i forhold til det å kunne legge gulv eller male tak.

Men nå skal det sies at Frøken Hermansen ikke leter etter en mann AKKURAT nå, så han har litt tid til både å kjøpe inn verktøy, og å se på videoer på Maxbo.no hvis han ikke kan sånt fra før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar