lørdag 18. januar 2014

Sjeleglede med himalayasalt
Frøken Hermansen har shoppestopp og har ikke shoppet noe enda i 2014. Riktignok bare snart 3 uker men det føles så mye bedre å bare kunne gå forbi butikkene uten å måtte kjøpe noe. Hun må ikke engang se.
Og samtidig har hun fått ro i sjelen. Hun koser seg, slapper av, nyter, lever, føler, og har det ganske bra.
Hun er ikke storfornøyd med at det kom snø allikevel denne vinteren, men det går fint. Og hun har lært å gå tur selv om det er kaldt :-)

Frøken Hermansen har begynt å spise pen mat. Hun prøver å legge den pent på tallerkenen og dermed spiser hun saktere og nyter mer, fordi hun må ødelegge symmetrien i blåbærene, eller rote til gresskarfrøene i den greske yoghurten. Hun har skjønt at mat som ser pen ut på tallerken er den hun skal spise. Og det er ingen måte i verden man kan legge en haug med pommes frites på en tallerken og få det til å se delikat ut. Det blir ingen symmetri uansett hvordan man gjør det.

Frøken Hermansen spiser byggflakgrøt til frokost, med blåbær og nøtter. Hun spiser avokado med cottage cheese og pepper til lunsj, og som snacks spiser hun gresk yoghurt med en teskje honning og noen gresskarfrø. Frøken Hermansen har ikke blitt helt kanin, og heller ikke helsefreak, men hun føler seg bra, og når hun føler seg bra så er hun glad. Hun har faktisk aldri sett noen type matblogger som blogger om sunn og god mat som ser sur ut.

Rosa Himalayasalt :-) 
Og NÅ har hun funnet ut at det er salsatimer på treningssenteret på onsdager. Å du milde himmel, onsdagskveldene er nå booket. Salsa og så steambadstu med hårkur etterpå. Og kanskje litt cottage cheese med frukt til dessert.

Også har hun kjøpt seg rosa himalayasalt for å bake life changing bread så fort hun får psyllium eller hva søren det het fra Iherb.com.

Livet er moro. Godt 2014. Som har startet veldig bra. Symmetrisk. Sunt. Og med sjeleglede med bittelitt himalayasalt på toppen :-D(Bilde lånt)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar