Bukse A ,F og G

Historien gjentar seg. Eller står tiden stille. Da Frøken Hermansen skrev dette for ca ett år siden, så var hun sikker på at alle disse buksene nå skulle passe. Men det gjør de IKKE! Hvorfor det?

Frøken Hermansen er håpløs. Hun bare ser det ikke selv. 
Hun har kjøpt tre nye bukser til venteskapet. Hun har fobi mot å prøve bukser i butikk og handler derfor kun på postordre. Resultatet denne gangen ble tre nye bukser i ventehaugen. En dritfin en som løfter rompa og holder inn magen og som sikkert kommer til å passe om tre uker. Med litt mindre vann i kroppen, og den treningen hun nå skal begynne med i tillegg til at hun har lagt om kostholdet fra og med i dag. ( Egentlig i går, men hun røyk på fem seigmenn og fire pops og bittelitt potetgull som hun måtte få ut av huset først. Frøken Hermansen hater å kaste mat)

Frøken Hermansen nekter å gå opp i buksestørrelse mentalt. Og bestiller derfor bukser i den størrelsen hun mentalt bruker. Hvilket fører til at hun snart må investere i et nytt venteskap som hun ikke er helt sikker på hvor hun skal plassere. De to andre buksene hun kjøpte kommer nok ikke til å passe på en god stund, men fy søren så kule de blir den dagen de passer. Også så billige de var. Satt ned fra 799,- til 150,- per bukse så Frøken Hermansen kunne jo ikke la være å kjøpe dem. Frøken Hermansen blir litt glad av å tenke på at hun nå begynner å få ganske store verdier liggende i buksehylla i venteskapet. 
Og glad for at hun snart har bukser for resten av livet. Nye, ubrukte bukser. 
Hun har regnet ut og erfart fra tidligere at 5 kilo ned er en buksestørrelse. Altså er det bukse A, F og G som vil passe først. Disse ligger nå på toppen i haugen. 




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

Frøken Bollerund