mandag 23. juni 2014

Ecco-sko gis bort til noen som liker å tråkke over!

Frøken Hermansen skal gi bort Ecco-skoene sine. Spaserskoene. Det er helt vanlige gode ganske dyre fritidssko med myk såle som er myke og deilige å ha på foten. Damesko i str. 40.

Frøken Hermansen tråkket over eller et eller annet i april. I de skoene. Ankelen gjorde vondt og hun satt på jobb hele dagen og gikk hjem på beinet før tanken slo henne at hun skulle dra ned sokken for å se om det var hovent! Ooooops!!! Hvem sitt feite bein er det der? Er det MIN fot? MIN ankel? tenkte Frøken Hermansen. Faen! Hva gjør jeg nå? Ispose lagt på, krykker hentet i kjelleren (hun aner ikke hvordan krykker havnet i kjellerboden, men kjekt å ha! ) Dagen etter kunne hun ikke gå.
I over en uke lå hun med beinet høyt, og gikk med ankelstøtte hver dag. Tok t-banen til jobb og gikk bare i joggesko. Så glemte hun hele greia og foten var så fin som bare det. Og ikke så feit lenger heller!

Til i dag! Da hun tråkket over igjen. I DE SAMME ECCO-SKOENE! Det er et eller annet med gummien i de skoene der som gjør at siden av skoen setter seg fast i asfalten, så vris ankelen til en stilling den misliker sterkt og foten bøyes til siden i en smertefull vrikk. Faen! Rett ned på benken på bussholdeplassen, og ned med sokken. Faen faen faen! Faders feite ankel og helsikens Ecco-sko.

Frøken Hermansen liker Ecco. Ecco er behagelige spasersko for en dame i hennes alder.
Bare ikke disse! Eller kanskje disse, men bare ikke for henne. Heldigvis er ikke hevelsen så stor denne gangen, og det skal nok gå an å gå på jobb i morgen etter tre isposer og ankelstøtte på igjen.

Ecco Aimee sko til dame i str 40 gis bort!  Brukt mellom 5 og 10 ganger, tråkket over to av gangene.
Gis bort til noen med sterk ankel, eller noen som syns det er gøy å tråkke over. Som kanskje trenger en fridag fra jobb? De bare liksom klistrer seg fast i asfalten på høyre side av høyre fot.
men funker kanskje bedre på gress?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar