lørdag 5. juli 2014

Frøken Hermansen skal bli kvinne...


Frøken Hermansen vil bli kvinne.
Når hun snart er ferdig med å pusse opp leiligheten, så skal hun slutte å gjøre manne-ting og overlate det til noen som ikke har noe i mot å tråkke i malingslokk, ha fett hår i to dager, og vondt i håndledd, skuldre og underarmer. Hun skal slutte å gjøre alt som kvinner ikke passer til å gjøre.
Frøken Hermansen skal konvertere til kvinneligheten og finne seg selv.

Frøkenen har en tendens til å være kreativ og utålmodig, og det gjør at hun alltid MÅ gjøre alt uten hjelp. For hun har ikke tid til å vente på hjelp. Og hvorfor skal hun vente på noen som kan male veggen hennes når hun kan gjøre det sjæl? Legge gulv? Man ser jo på Youtube hvordan det gjøre? Male tak? Piece of cake. Sage møbler, kappe med Stanley-kniv, banke, hamre, rense avløpet i vasken? Ingenting er jo et problem bortsett fra rørlegger og elektrikerjobb som hun ikke vil ta i mer enn bare bittelitt.

Men nå er det snart slutt på alt dette. Frøken Hermansen vil drikke cappucino på kafè, lakke negler, ligge på sofaen med ansiktsmaske og agurkskiver på øynene, gjøre yoga, løpe i skogen i rosa sko, lage smoothie med alger og sjøgress og hva det nå heter, lukte godt i håret når vinden blåser, og bare være kvinne.
Neste gang hun ser at noe trengs å gjøres i huset ( som å fikse kjøkkenet hun ikke har begynt på ) så skal hun si at: Vettu hva! DET klarer ikke JEG ass. Nå må vi få tak i en håndverker. Det der er IKKE jentejobb! Og jeg er til og med BLOND. (Så lenge det varer før det blir grått). Og dessuten har jeg Zumbatime to ganger denne uken, og skal hekle noen votter og lese nyeste boka til Paulo Coelho. Også er det Grey's anatomy på tirsdag. Også skal jeg skrive bok om hvordan det er å være kvinne. Og drikke Yogi-te.

Frøken Hermansen er lei av å ha malingsflekker på armene og bena. Og mellom puppene. Hun er lei av å bære tunge pakker med gulv inn i leiligheten og stable dem. Lei av å kjøpe maling, lei av å vaske pensler og ruller ( de blir ALDRI rene uansett!) Hun er lei av å oppdage alle karmer som plutselig må males fordi de blir gule når veggen blir malt. Hun er lei av å bære tungt fra Rimi, og lei av å ikke ha tid til å gå på trening! Hun er så glad for at det nå snart er slutt på alt dette, og at hun skal konvertere til kvinneligheten.

Første dag som kvinne skal hun:

Drikke yogi-te og ta vitaminer og spise en halv avokado med cottage cheese og pepper
Gå på trening
Drikke en proteinshake og spise et Pink Lady eple.
Komme hjem og vaske håret to ganger med den dyre sjampoen som visstnok skal lukte godt i vinden i flere dager.
Ta pedikyr og lakke sommerneglene
Smøre på to lag med selvbruningskrem siden hun ikke har hatt tid til å være i sola i år
Spise knekkebrød av frø og nøtter.
Gjøre yoga foran tv'en
Skrive på facebook at hun har fått et helt nytt liv.
Lese en bok mens hun hører på lovesongs spillelista.
Ringe kjæresten med feminin snill kvinnelig stemme, og spørre pent om han kan hjelpe henne med å bære noen ting ned i kjelleren fordi det er tungt.

Bare en ukes tid igjen nå.
Frøken Hermansen gleder seg veldig til å bli kvinne!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar