onsdag 3. september 2014

Rumpesprekk

Frøken Hermansen har vært på trimtur rundt Østensjøvannet.
Solen skinte, gjessene var glade, og Frøken Hermansen enda gladere. Hun hadde svart treningstights fra Kari Traa, rosa topp, og en treningsjakke fra Stormberg. Hun svettet avgårde og var meget fornøyd med at hun verken måtte stoppe eller sette seg ned eller hive etter pusten.

Fin rumpe
Frøken Hermansen studerer andre når hun er ute på tur. Hun glaner på andres treningsklær, rumper, hestehaler og hva slags mobilfeste de har, om de putter den i lomma eller fester den på armen, eller sånn som hun dama hun så i går med telefonen i baklomma på tightsen så den hang halvskeivt på høyre side. Det syntes Frøken Hermansen IKKE var særlig pent.

I dag så hun en jente på rundt 20 med skikkelig fin rumpe. Hun hadde nok sånn antishake-tights på seg, for Frøken Hermansen tror ikke at en så fin og rundt og formet rumpe kommer av seg selv, Det er liksom to rumpeballer med en sprekk i mellom, og ikke bare en rumpe. Jenta løp for fort til at Frøken Hermansen klarte å studere rumpa hennes veldig lenge, men hun levde i trua på at rumpa hennes også består av to rumpeballer med en sprekk mellom.

Flat rumpe i en del
Helt til hun kom inn i heisen i blokka på vei hjem, og så seg i speilet bakfra. Der er det bare en rumpe. Ikke to baller med en sprekk, men en litt flat, litt rund slags rumpe i bare en del. Uten sprekk.
Hvorfor lager de sånne flate treningsbukser? Frøken Hermansen vil også ha to baller med en sprekk i mellom!


Frøken Hermansen blir snart 40. Hun har snart 40 år gamle rumpeballer. Og 40 år gammel rumpesprekk. altså en VELDIG god grunn til å konkurrere med rumpene på 20. Hun skal kjøpe seg antishake-tights. Så fort hun er ferdig med shoppestopp. Så skal hun få rumpe som er to baller og en sprekk hun også. Så damene på 60 kan se henne bakfra rundt Østensjøvannet. Og lure på hvordan den berta foran der har fått så fin rumpe. Gjør ingenting om rumpa faller sammen igjen når hun kommer hjem. Frøken Hermansen er snart 40 og glad for at hun ikke har noen som helst 40-års krise.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar