tirsdag 30. desember 2014

Elsk din mann i 2015 !

Til kvinner som har en mann,  og som har glemt dette :

Menn har tre grunnleggende behov som må dekkes, uansett hva de sier selv:

Mat. 
Menn tenker ofte på mat når de tenker på sin mor. Det er det en grunn til. Mor lagde god mat, mye mat, og mat som gikk rett inn i hjertet hans. Nybakt brød, krydderlukt, søte kaker. Noen ganger kanskje han tenker på bestemor også. Eller en tante. Hjemmebakt brød med brunost.
Det er ikke så gæli å overraske ham med nystekte dufter innimellom. Uten å mase og klage om oppvask samtidig.

Sex.
Menn trenger sex, De har instinkter som sier at de skal ut i verden og forplante seg mest mulig. Man kan dekke over dette med prat og preik og unnskyldninger, men når alt kommer til alt så trenger menn sex. Selv om du tror du ikke gjør det selv. Med dette menes ikke at det er noen krise hvis det går perioder der man ikke kan, men over lang tid så vil nok mannen, og forhåpentligvis kvinnen også føle at ikke alt er så bra som det kunne vært. Ha sex i 2015. Ikke et kvarter i timeplanen hver uke som visse kjendispar med stram timeplan ,men drit i andre ting du kastet bort tiden på i 2014, som facebook, instagram og rosablogger, og ELSK DIN MANN.

Å få lov til å være MANN.
En mann trenger å få være mann, Vi er bygget forskjellig. Han er sterkere og større og bygger muskler fortere, Han trenger å få gjøre manneting og være den sterke i forholdet. (Hvis han vil sevfølgelig. Det finnes jo menn som ikke inneholder så mye mannfolk også faktisk) Men en mann som VIL være mann trenger å få være mann, Spør ham om hjelp selv om du klarer ting selv. Be ham om å bære tunge ting, slå i spiker, skrape is på bilen, snakke med banken. La ham være din MANN og ikke bare en du deler livet med.

Motto for 2015. Elsk din MANN. La rot være rot, facebook være facebook, tv være tv, og sokker som ligger på gulvet plukker du opp med glede, dolokket legger du ned etter ham, fotball får stå på i fred. Fyll gjerne også litt øl i kjøleskapet til dager når han er sliten. ELSK din mann i 2015.
I hvert fall i januar. Og ikke bekymre deg for at han skal bli bortskjemt, for "ELSK DIN KVINNE i 2015" blir neste post.

1 kommentar: