torsdag 1. januar 2015

Elsk din kvinne i 2015!

Til deg som har en kvinne i livet ditt, og har glemt hvordan man elsker henne.
Kvinner har noen enkle behov som er lett å dekke for en mann som er interessert.

Trygghet.
En kvinne trenger å føle seg trygg, I hjemmet, i bilen, om natten, i forholdet. Selv om du har elsket henne i hundre år, og alle kvinner leser tanker,så trenger hun å føle seg trygg, å vite at hun er den eneste ene, å høre at du elsker henne og hvor mye hun betyr. Hun trenger at du er MANN og står opp når det knirker i huset og smeller i dører om natta, og hun trenger at du viser henne fram.

Kommunikasjon.
Kvinner trenger å snakke. Det er et faktum at vi burde lære oss forskjellen på hva vi snakker med mannen vår om, og hva slags pjatt vi burde spare til venninner, fordi mannens hjerne blir et eneste stort kaos hvis vi fyller den med meningsløst prat om naboens veske, og hunden på trikken, og hvem av bekjente som har kjøpt seg hva da skattepengene kom. Men sett bort i fra sånt så trenger kvinner å føle at de har en venn i deg. At du er den de kan snakke med om vanskelige ting. Og at du støtter henne uansett hvor dumt du syns det er. Støtt henne, og hvis det er totalt idiotisk kommer hun mest sannsynlig på bedre tanker selv etterhvert. Så slipper du å slite med det. Men SNAKK med henne.

Romantikk.
De fleste kvinner elsker romantikk. Det trenger ikke være så store greier, En tekstmelding hver dag. En telefon. Forskjellen på å sitte i hvert sitt hjørne i sofaen, og å legge armen rundt henne. Forskjellen på å legge seg tre timer etter henne, eller samtidig og småprate og være forelsket. Forskjellen på å kysse henne når du kommer hjem, eller å gå rett på kjøkkenet og rote i kjøleskapet etter noe å spise.

Det er ikke så vanskelig å elske en kvinne når man innser at hun er en stor haug med følelser, tanker, ideer og ord som du aldri kommer til å skjønne noe av. Du trenger nemlig ikke å skjønne alt, Hun har som deg noen få grunnleggende behov som hun trenger å få dekket. Når de er dekket spiller ikke resten så stor rolle. En kvinne VIL gjøre mer for en mann som dekker hennes behov, enn for en mann som ikke har den anelse om hva hun trenger.

Elsk din kvinne i 2015.Send tekstmelding hver dag. Kyss henne når du kommer hjem. Legg armen rundt henne når dere ser på tv. I hvert fall i januar. Ros henne og si at du er glad for det hun gjør.

Godt nytt 2015! :-)

2 kommentarer:

  1. Fantastisk. Gleder meg til "elsk din kvinne"-innlegget, det er mulig det blir printet ut og hengt på kjøleskapet eller noe sånt :)

    SvarSlett