lørdag 31. januar 2015

Om å shoppe helt genialt!

Frøken Hermansen har vært og shoppet. Hun har shoppestopp, men har konkludert med at et gavekort er lov å bruke på hva man vil så lenge det er noe hun trenger. Hvis ikke ville vel den som ga henne gavekortet ha gitt henne noe annet enn et gavekort man kan bruke på hva man vil.

Derfor har hun vært og kjøpt 4 nye topper som er er for små. Dyre, fine, merketopper som ikke passer, og som var på veldig salg. Frøken Hermansen syns selv at hun er genialt smart! Tenk, nå MÅ hun trene og spise sunt og gå ned i vekt sånn at hun får dem på seg alle fire før påske. Også er det fire dyre fine topper av god kvalitet, og god kvalitet er viktig når man runder førr.

Frøken Hermansen prøvde alle fire topper, og det er ikke det at hun ikke får dem på seg. Den ene sprikte så mye ved puppene at man kunne se rett inn på alt, den andre kan ikke brukes uten hold-in drakt, den tredje blir dritkul til sommeren når hun er brun og danser salsa og har fått vekk bollemagen, og den fjerde var bare rar og vred seg etter kroppen uansett hvilken vei hun snudde seg.
Men det var kjempefine farger på alle, og som sagt veldig god kvalitet og godt merke.

Hun skal legge dem i skuffen sammen med de 8 kule olabuksene som ikke passer. Det kommer til å bli kjempekult sammen. Hun er så stolt over et fantastisk kjøp, og smiler for seg selv over hvor genialt smart hun er. Hun ringte kjæresten og fortalte hvor lur hun hadde vært, og han svarte at " ja, det hørtes jo kjempesmart ut". Hun er glad for at han er enig.

Frøken Hermansen kommer til å bli så fin med sin nye stil. Det er viktig å ha stil når man har rundet førr. Hun har nå skapet fullt av kvalitetsplagg som ligger og venter. Hun trenger kanskje etterhvert et større skap.

Genialt smart er hun!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar