tirsdag 10. februar 2015

Tore Fitbit

Frøken Hermansen har kjøpt seg Fitbit Flex i 40-års gave til seg selv. Hun har blitt flink til å trene, og å spise sunt, og mangler nå bare det å være aktiv også de 123 timene i uka når hun ikke sover eller trener. 40 timer sitter hun på rumpa på jobben. De siste 83 timene er hun faktisk ikke helt sikker på hva hun gjør, men timene flyr allikevel ja!

Fitbit er et gummiarmbånd som er som en liten personlig trener. Siden det er en personlig trener, og hun aldri har hatt noen personlig trener, men trent på Skullerud Sportsenter i mange år ( med lange pauser innimellom) så har hun bestemt seg for at alle personlige trenere har et navn. Hun har bestemt seg for å kalle gummitreneren sin for Tore. Tore er sjefen på Skullerud Sportsenter. Hun skal gå tur med Tore, danse salsa med Tore, og sove med Tore på armen. Han er litt streng i blikket, og registrerer antall skritt hver dag, hvor mye hun er aktiv, hvor mye hun sitter rolig, hvor mye hun sover, hvor mange ganger hun våkner, hvor mange kalorier hun bruker, og kort sagt: Om hun er fit eller shit eller helt dritt! Tore blinker og vibrerer hvis hun når målene sine!

Siden hun hentet Tore på posten etter jobb i dag har hun visstnok gått 217 skritt av 10 000. Tjohooo! Men må ikke glemme at hun faktisk trente i dag tidlig. Og i går tidlig, Og at ikke Tore, men Wellness-nøkkelen hennes registrerte de greiene der. Og heldigvis sier Tore at hun ikke har sovet noe enda. Hadde vært rart å ha sovet uten å merke det. Heller ingen veldig aktive minutter har hun hatt. ETTER at hun var på posten. Men det er fordi hun faktisk har lært masse fransk og sitter her og skriver!

I morgen skal hun gå 10 000 skritt. Det er langt når man pleier å sitte på ræva hver dag. Tore skal bli med hele veien og passe på at hun ikke jukser. Fit eller shit? Fit!!!! Frøken Hermansen føler seg høy på pæra hver gang hun trener om morgenen. Haters gonna hate! Bikini 2016, here I come!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar