søndag 5. april 2015

Man kan ikke se ut som en slask i Paris!

Frøken Hermansen skal snart til Paris med sin kjære. Hun har fått tur i bursdagsgave, og gleder seg veldig. Hun leser opp og ned og inn og ut og over og under linjene, leter etter beste sted å bo, prøver å finne ut hva hun ( og mannen også) vil se, og googler hundrevis av sider om hva man bør gjøre i Paris når man bare har tre dager.

Frøken Hermansen liker ikke å være turist. Hun liker å mingle med lokalbefolkningen, hater de store turistkøene, og elsker de små stedene der ikke alle går. Den minste kirken, det minste markedet, den minste kafeen. Hun vil være parisienne i tre dager. Je suis Parisienne!  Og det eneste som er helt sikkert hvis man skal være parisienne er dette:

Man kan ikke se ut som en slask i Paris!
Frøken Hermansen skal spise frokost på fortsuskafe, og se på parisierne som stresser til jobb. De har stil klokka 8 om morgenen!! Frøken Hermansen har en tendens til å se ut som en slask noen ganger. Lite planlagt, lite som matcher, veldig hverdagslig liksom.
Nå har hun kjøpt noen nye småklær og en ny veske, og hun har både en ødelagt Dior-klokke og et gammelt arve-Burberry skjerf. Hun mangler en trenchcoat eller en liten snerten jakke i uekte skinn, eller kanskje begge deler.

Frøken Hermansen har en mann som har stil. Han ser alltid bra ut, alltid fin, aldri shabby eller slaskete. Hun må oppgraderes til samme nivå som ham. Spesielt i Paris. <3

Hun lærer fransk hver dag og begynner å kunne mange ord og uttrykk. Hun tar et skikkelig bra online kurs som heter languageinfusion . Her får man en gratis prøveuke i et hvilket som helst språk, så man kan teste det ut. Frøken Hermansen ble frelst første dag og betalte for ett år. Det er også en app til telefonen der du kan repetere alle ord du har lært men ikke brukt på en stund. Fantastisk! Og man får lekser på mail tre ganger i uka, som gjør at man bare MÅ henge med. Det er det beste med hele programmet!Hun har kjøpt 4D puslespill som hun har begynt å legge sammen med sin kjære. Ett lag med Paris i 1736, ett lag til med gater og områder i nåtiden, og det siste laget er med bygninger og severdigheter. Driiitkult! Se her! Dette finnes i mange byer. London, New York, Tokyo, og til og med i Game of Thrones!
Je suis parisienne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar