lørdag 19. september 2015

Hvordan bli budt opp til dans...

Frøken Hermansen har vært ute og danset en del siste året, og har lært seg noen ting etterhvert om hvordan man lettest blir budt opp til dans. Kjæresten hennes som er hennes salsa-helt kan ikke alltid bli med, og det tok litt tid å lære seg hvordan man skulle få danset med andre menn uten å måtte være skikkelig tøff og spørre selv. Flinke mannlige dansere SER, og velger ut fra hvem som ser enklest ut å danse med. For de som ikke har testet det, så prøv følgende:


1. Smil til og hils på alle du ser når du kommer inn. 

2. IKKE sett deg ned i et hjørne. Ingen ber deg opp hvis du sitter. Du ser rett og slett ikke ut som om du har lyst til å danse da. Stå ved dansegulvet, og helst alene. Venninneflokker anbefales å spre seg. 

3. IKKE stå med et glass i hånda. Heller ikke mobil. 

4. Unngå veske hvis du kan. Ha et sted å legge den, eventuelt i garderoben hvis du er alene. Veske er i veien for dansing. 

5 Ikke bruk skyhøye hæler  eller ustabile sko som gjør menn redde for å brekke beina dine. 

6. Ikke bruk klær i lag på lag som gjør at mannens hånd sklir på ryggen din eller at han ikke får tak når han fører deg. 

7. Helst ikke for mye bar hud på områdene man svetter mest. Ryggen f.eks. Ta hensyn! 

8. Ikke bruk store smykker eller lange øredobber som gjør mannen redd for å ta i deg. 

9. SMIL til alle som danser. 

10. Dans litt på stedet, og vent på å bli budt opp. Alternativt, be opp noen selv :-) 


PS! En god mannlig danser kommer opp til deg forfra for å spørre om en dans, En som kommer opp fra siden og virker usikker kan mest sannsynlig ikke danse.

Er du sjenert eller nybegynner, meld deg på kurs, og gå ut der hvor de fra din danseskole går. Jo flere ganger du ser folk, jo tryggere blir de på deg. Snart kjenner du alle.

Dans, kos deg, nyt gleden ved å gå ut i helgen uten å gå på fylla, nyt synet av en stor mengde  ålreite gentlemen som vet hva de gjør, i stedet for en stor mengde idioter på fylla som ikke aner hva de driver med. Vær ute til 03 om natta, og vær i like fin form dagen etter.

DANS! Og bli danset med!

Grafitti i Drammen. Fritt redigert etter behov :-) Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar