søndag 20. desember 2015

JULESØTTERI uten tilsatt sukker... Mmmmmm....

Frøken Hermansen har laget julesøtteri. NAM!
Hun har funnet oppskrifter hos www.lindastuhaug.no og skal ærlig innrømme at når man kan lage SÅ godt godteri uten å tilsette sukker, så skjønner hun ikke bæret av hvorfor man må ha sukker i ting!

Sukkerfritt i matbloggerverdenen betyr at man ikke TILSETTER hvitt sukker, og at det sukkeret som er i oppskriften kun er naturlig sukker som finnes i frukt og bær, honning og f.eks melk. Altså er dette IKKE kalorifritt ( pass på!) , men VELDIG mye bedre og sunnere enn det ferdige julegodteriet du kjøper.

Hun har laget vaniljefudge som du finner HER  Hun byttet ut med fløte ( kan også være laktosefri), og hun brukte agavesirup. Frøken Hermansen laget også noen med 70% sjokolade i, og et lite dryss med havsalt på toppen.

Hun har også laget Snickerskake som du finner HER Den skal venninner få smake på i morgen.
Å herreminjuledag, nu blir det jul i stuen i år også.
At noe SÅ godt kan være så lite usunt. Og så LETT å lage. Det er salt på peanøttene, og det er naturlig sukker i dadlene og sirupen, men ikke noe tilsatt hvitt sukker, Som betyr at det er en hel masse bedre for både blodsukkeret og helsa. Og er noe av det beste Frk Hermansen har smakt i HELE sitt liv.


GOD SUKKERFRI SØTTERI-JUL OG ET LIKE GODT OG SUKKERFRITT SØTTERI-2016  :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar