tirsdag 8. desember 2015

Når du bare har push-up bh med deg på trening

Helsikens!

Når du har planlagt trening rett etter jobb, og kommer på at du har glemt bh!
Altså har du kun push-up bh, som ikke pleier å funke så bra på trening. men du SKAL trene. Frøken Hermansen anbefaler IKKE push-up bh i de følgende situasjoner som ble testet i dag:

1. Løping. Push-up bh er definitivt et hinder hvis du har tenkt å løpe. Det tar nøyaktig 25 sekunder før begge puppene er på vei ut av bh'en. Sånn som de gjorde på hennes kollega under Holmenkollstafetten. Hennes kollega hadde ikke hørt om sportsbrystholder. Altså ble det 25 sekunder løping i dag. MEN.. løping ble da byttet ut med ellipsemaskin. Der løp ikke puppene for seg selv.

2. Magemaskin. Når man trener mage på maskin må man bøye seg veeeeldig langt forover, og puppene veeelter nesten utover knærne og ned på gulvet. ( Ikke for å skryte av størrelsen altså, på puppene (ikke på knærne, for de er egentlig bare vanlige knær), men det skal ikke så mye til når man har push up bh, og Frøken Hermansen har tross alt litt mer enn bittelitt inni der) Etter å ha plukket puppene opp fra knærne og stappet dem inn i bh'en igjen, så er hun ferdig med magetrening for i dag.

3. Rumpa! Når du skal bøye deg fremover og holde i håndtaket på maskinen, og dytte en plate bakover med ett og ett bein for å trene rumpa. Puppene blir da liggende nesten utenfor bh'en framover, og ser egentlig skikkelig fine ut, men hvem er interessert i å se på puppene til Frøken Hermansen mens de er på trening? Drar toppen laaaangt opp foran og håper det beste.

Det gikk veldig bra å trene triceps, biceps og skulder i dag syns Frøken Hermansen.

JAAA til Frøken Hermansens pupper!
Men JAAAAA til trenings-bh på trening.

Torde ikke legge ut pupper! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar