søndag 6. mars 2016

Den fantastiske søvnmaskin!

Frøken Hermansen har kjøpt seg en søvnmaskin fra Enklere Liv for et par år siden. NB! Dette er IKKE sponset reklame, bare skikkelig skryt av en liten boks som durer og lager hvit støy.

Det begynte med at Frøken Hermansen var i Jordan på ferie. Og sov bedre i en hel uke enn hun hadde gjort på MANGE år. Hun fant etterhvert ut at det var aircondition på rommet som laget den fantastisk beroligende duringen som var akkurat høy nok til å overdøve smålyder hun ellers ville våknet av, og akkurat lav nok til at den ikke forstyrret.

Frøken Hermansen kjøpte denne søvnmaskinen i gave til sin kjære som jobber skift, for at han kanskje skulle sove bedre på dagen og slippe å våkne av alt mulig i blokka. Men hun fant ut at han sover som en stein uansett han. Så hun prøvde den selv, og den er HELT fantastisk.
Den er bare en liten rund boks som kobles i stikkontakten, og så trykker man på nivå 1 eller nivå 2. Piece of cake.

Frøken Hermansen bruker den til mange situasjoner:

- Når sønnen på 17 sitter oppe lenger enn henne og ser på tv
- Når hun skal opp tidligere enn sin sønn setter hun den i stua utenfor rommet hans så han ikke våkner av hennes "bråk"
- Når kjæresten skal sove etter jobb på dagen og hun lager middag og bråker
- Det hun gjerne vil at noen skal prøve som hun ikke har fått prøvd enda er å få små barn som ligger på et rom rett ved stua til å sovne lett om kvelden mens tv'en står på. Foreldre nå til dags ofrer jo alt om kvelden for å få disse ungene i seng. Hun vil gjerne låne bort sin søvnmaskin til en som kan teste om dette også funker!

Løp og kjøp! Usikker på om Enklere Liv har den enda, men noen har den helt sikkert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar