torsdag 17. mars 2016

Når du er helt konge uten at noen vet det!

Frøken Hermansen er ute på tur, og aldri sur. Hun liker å gå en av de tre rundene sine, noen ganger den ene veien, og andre ganger den andre veien. Men begge veier er like langt.

Ingen amalgamfyllinger nede
I dag er hun helt konge. Hun følte det helt fra hun tok på seg Kari Traa settet til 99,- inkludert 3 IForm blader. Og med så kult billig treningstøy gjør det ingenting at skoene kostet 16 ganger mer. Og hun kjøpte ikke skoene fordi de var så dyre, men fordi de var så fine.
og så er de helt konge å både gå og løpe i!

I dag hører hun på en spilleliste som er helt konge! Det er ikke mulig å gå sakte på treningstur når man hører på den. Det er Pitbull og Britney og White girl got som ass, og You better work bitch!, og frøken Hermansen går og går og digger og digger.

Hun møter de 4 unge jentene som hun har møtt flere ganger i det siste. På nesten samme sted til nesten samme tid. Hun har regnet ut at de går runden ca like fort som henne. Forskjellen er bare at de jogger og hun går. Tenk hvor for frøken Hermansen går! Tenk for fort hun kunne jogget! Hun er helt konge! Hey hey, jenter, Syns dere jogger litt sakte jeg! hehehe.

Hun går så fort og er så kul, og Kari Traa er med, og Adidas er med, og Britney er med, og Pitbull er med, og kroppen er med, Hun føler seg helt konge.

Helt Konge! 
Når hun kommer hjem og skal inn i sin egen blokk, så står det jaggu meg en nabo og holder opp døra. Jøss! Kongebehandling. Når hun kommer bort til heisen, så åpner døra seg uten at hun har trykket på knappen. Jøss! Her skjønner heisen at kongen kommer. Nikker tilfreds.

Når hun går bortover svalgangen er det en skikkelig rask sang, og når man er ute og går så MÅ man gå i takt med musikken, det går ikke an å ikke gjøre det, og hun klarer ikke å bremse fort nok, og går rett forbi sin egen dør.Jøss! Kongefart! Snur og går tilbake.
I dag er hun bare helt konge!

-Hallo! Er det noen hjemme? Ingen hjemme. Hallo? Har noen ryddet kjøkkenet? Ingen har ryddet kjøkkenet. Hallo? Har noen hengt opp klærne som ligger i vaskemaskinen? Ingen har hengt opp klærne.

Plutselig er frøken Hermansen bare en husmor.
Men gleder seg skikkelig til å være konge igjen i morra!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar