onsdag 13. april 2016

Om å rulle trynet pent. CIT Face Roller

Frøken Hermansen har kjøpt seg en CIT Face Roller fra Âme Pure. Det var et innfall hun fikk en tidlig morgen hun lå i senga og glante på telefonen sin som hun har hørt er anbefalt å ikke ha med i senga i det hele tatt. For Frøken Hermansen er det noen ganger dyrt å være trøtt om morran. Men nå som hun har kjøpt greia så må hun prøve å bruke den.Denne greia lover å gjøre huden yngre, fjerne linjer og rynker, hudormer og pigmentflekker.
Den skal brukes ca annenhver dag i to måneder og prosedyren tar ca 10 minutter.
Frøken Hermansen ser ikke så gammal ut til vanlig, men hun har fått pigmentflekker de siste årene.
Derfor vil hun se om denne greia klarer å fjerne dem, men hun er veeeeldig skeptisk, og har ikke bestemt seg for om hun skal legge ut før og etter-bilde samtidig, eller om før-bildet skal komme nå, og etter-bildet skal komme senere.

Greia er en rullende ting med håndtak på som skal rulles rundt i ansiktet eller på kroppen. Den Frøken Hermansen har kjøpt har 0,5 mm nåler. Prosedyren er enkel. Fjern sminke og rens huden. Tørk godt. Spray desinfiserende spray ( som fulgte med i pakka) på ansiktet og på ansiktsrulleren. Vent til det er tørt og så skal man rulle på ett og ett område av huden. Loddrett, vannrett og skrått begge veier. Deretter smører man serumet som er i pakka på de områdene man har rullet på.
Det kan prikke litt i huden står det , men Frøken Hermansen syns at sprayen sved litt i huden, og at rullingen første gang ikke var direkte vond, men jo.. bittelitt vondt var det. Og er litt ømt enda, etter en halvtime. Men skal man få bukt med pigmentflekkene må hun lide for skjønnheten.

Førbilder av pigmentflekker venstre og høyre kinn :-)
Så får vi se på etter-bildene når vi kommer til etter :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar