EGYPT 2019, REISE FRA HURGHADA

Frøken Hermansen har også reist hjem igjen fra Hurghada. Og kom nesten ikke inn på flyplassen fordi hun ikke hadde papirbillett, og ikke kom inn i Turkish Airlines-appen. Vakta stolte på hennes bedende grønne øyne da hun sa hun skulle fly til Istanbul med Turkish Airlines kl 03.50. Flightnummeret husket hun heller ikke, og følte seg ganske så hjelpeløs.
Anbefaler å ha papirkopi av flybilletten eller reisebevis for chartertur. Papir fungerer bra i Egypt.

Så var det gjennom bagasjesjekk. Frøken Hermansen hadde skiftet rett før hun dro fra leiligheten, og tenkte at det gjør jo ingenting om jeg slenger bh og truse på toppen av alt, for ingen skal jo sjekke kofferten min uansett. FEIL. Så feil kan man ta. Opp på benken med kofferten, åpne, vakt som ser rundt i innholdet og bruker laaaaang tid på å gjøre deg stressa. Anbefaler å ikke ha undertøy liggende løst på toppen i kofferten, og i hvert fall ikke pushup-bh.

Så måtte man fylle ut et skjema med flightnummer, passnummer, og navn. Frøken Hermansen visste fremdeles ikke flightnummeret, og hermet etter han som hadde skrevet over henne. TK 702 skulle det være. 2 timer og 30 min til Istanbul.

Innsjekking gikk bra, passkontroll gikk fort. I sikkerhetskontrollen er det egne køer for damer og menn, og en kø for de som ikke er helt sikre på hva de er, eller hvis det ikke spiller noen rolle om det er damer eller menn som beføler deg.

Så var det bare å finne gaten, og fly til Istanbul med sorg i hjertet over å forlate det stedet som for 10 dager siden føltes helt ukjent, men som nå føles som hjemme <3



Anbefaler å bo et sted med takterrasse. Frøken Hermansens utsikt var fantastisk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !