EGYPT 2019 , HVORDAN SKAFFE VISUM

Frøken Hermansen har vært på fantastisk ferie i Hurghada, og har lært litt om hvordan nordmenn får visum enklest mulig.

Kort oppsummert: Det koster USD 25 høsten 2019.  IKKE ta deg bryet med å søke på nettet på forhånd. Gjør du en liten feil i søknaden får du ikke slettet den igjen, og må vente i en uke før de fjerner det du har lagret, og så må du gjøre alt på nytt. De skal også ha mye mer info når du søker på nett, og systemet henger. Og når du mailer dem for hjelp, så får du en autoreply med beskjed om at de skal hjelpe deg så fort de kan. Det gjør de IKKE. Fremdeles ikke fått svar etter 3 uker.

Løsningen er: Fly til Egypt. Fyll ut immigration kort som du får utlevert ombord på flyet.  Ha med 25USD. ( De kan veksle) Gå til skranken for visum, still deg i kø. Det kan være litt kø avhengig av når du lander. Frøken Hermansen landet kl 03 på natta, og det var ikke så mange som kom da. Så betaler du og gir dem passet og utfylt immigration-kort. Det tar ca 30 sekunder, og så har du visum :-)

God ferie! :-)

NB. Dette gjelder sep/okt 2019. Prosedyren kan selvfølgelig endre seg i framtiden, men det er ingen planer om det foreløpig.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !