EGYPT 2019, Egyptiske menn / Menn i Hurghada :-)

Frøken Hermansen hørte mye om egyptiske menn før hun reiste til Hurghada. Om at de er slitsomme og at det er mye sex-trakassering, og at det rett og slett skulle være litt slitsomt.
I løpet av 9 dager i Hurghada, og en del ganger ute på egenhånd, både for å handle, og for å gå en halvtime hver vei til en strand langt borte i veien, så kan Frøken Hermansen med hånda på hjertet si at hun ikke opplevde noe som helst negativt. Hun velger å tro at man blir behandlet som man legger opp til. Ikke gikk hun i minikjole, og ikke var hun dritings. Hun kledde seg i fin lang sommerkjole, og viste ikke for mye av pupper eller lår, og prøvde å ha litt respekt for kulturen hun kom til.

JA. Menn glaner. Men snakker om deg når de kommer mot deg på gata. De smiler. Noen sier Hello. En rullet ned bilvinduet og sa Wow! Men smilene er hyggelige og Helloene er ikke ekle, og ingen gjør antydning til å si eller gjøre noe mer. På strender og restauranter var alle ekstremt høflige og profesjonelle. Frøken Hermansen opplevde ingenting negativt. MEN.. Hun vet ikke hva de russiske damene i minikjoler opplevde, eller hva egyptiske menn tenkte om dem. Hun har bare konkludert med at lang sommerkjole, høflige smil, og å oppføre seg normalt fungerer helt fint i Hurghada.
På båttur og på stranda er det selvfølgelig vanlig bikini eller badedrakt som gjelder, om man ikke velger en offentlig strand med bare egyptiske familier. Der vill Frøken Hermansen kledd på seg litt mer.

Hun kan absolutt tenke seg å reise til Hurghada alene som dame, og ville ikke følt seg utrygg noe sted. Hurghada er fantastisk!! :-)







Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jo, du kan også smøre deg selv!

5 Mins Shaper fra helvete!

På cruise med fine Fjordline !